Hava Durumu

Dağ Filmleri Festivali Sona Erdi

Osmangazi Belediyesi’nin ev sahipliğinde, Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 11. Dağ Filmleri Festivali Bursa’da geniş kitlelere ulaştı.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 13:24
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 13:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Dağ Filmleri Festivali Sona Erdi

11 Mart Cuma günü yapılan Gala gösterimi ile başlayan, Osmangazi Belediyesi’nin ikinci kez ev sahipliğini yaptığı Türkiye’nin doğa, keşif ve macera konulu ilk ve tek film festivalinde 18 yerli ve yabancı filmi ücretsiz olarak izleyicilerle buluştu. 3 gün süren festivali doğa ve sinema tutkunu bin 350 kişi izledi. Bu yıl ‘dağ ve tırmanış’, ‘keşif ruhu’ ve ‘kayak’ temalarının işlendiği festivale katılan izleyiciler, festivalden büyük keyif aldıklarını belirterek, böylesine farklı bir etkinliği Bursa’da düzenlenmesine olanak sağladığı Betkanyon için Osmangazi Belediyesi’ne teşekkür etti.

İLGİ HER YIL ARTIYOR

Dağ Filmleri Festivali’ne Bursalıların gösterdiği ilgiden dolayı çok büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Dağ Filmleri Festivali Koordinatörü Murat Yılmaz, “Festival, katılımcı ve izleyici sayısıyla her yıl daha da büyüyor. Umarım önümüzdeki yıl da Bursa’da izleyiciler ile buluşuruz. Bize vermiş olduğu desteklerden dolayı Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’a teşekkür ederim” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.