Hava Durumu

Doburca Yeni Hizmet Binası Ve Meydana Kavuştu

Osmangazi Belediyesi tarafından Doburca Mahallesi’ne yapılan hizmet binası ve meydan törenle hizmete açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 19:38
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 19:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Doburca Yeni Hizmet Binası Ve Meydana Kavuştu
 Törende konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Geçen 7 yıllık hizmet süremizde Osmangazi’de pek çok ilklere imza attık. 1989 yılında Osmangazi’ye bağlanan Doburca, aradan geçen 27 yılın ardından modern bir hizmet binası, muhtarlık ve meydana kavuştu. Maksadımız Doburca gibi köylerimizin orijinal kimliğini koruyarak refah seviyesini artırmak” dedi.
Asli görevlerinin vatandaşa hizmet olduğunu, yaşanan her türlü Safirbet olumsuzluklara rağmen hizmetlerin kesintisiz bir şekilde sürdüğünü belirten Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak şehrin modern ve daha yaşanabilir hale gelmesi için gece gündüz çalışıyoruz Son dönemde gerek yatırım, gerekse sosyal belediyecilik adına dolu dolu hizmetler gerçekleştiriyoruz. İnsanlarımızla iç içeyiz. Bugün de Doburca’ya yepyeni bir meydan ve hizmet binası kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. İki kat olarak projelendirilen hizmet binamızda, iki tane çok amaçlı salon, muhtarlık, mutfak ve tuvaletler bulunuyor. Çevre düzenlemesi ve meydan ile birlikte toplam 300 bin TL’lik bir kaynak kullandık” dedi.
Açılış törenine Bursa Büyükşehir Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, davetliler ve vatandaşlar katıldı. Konuşmaların ardından hizmet binası ve meydan hizmete açıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.