Hava Durumu

Dündar, İlçe Danışmada Faaliyetlerini Anlattı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın 40’ıncı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’na katılarak partililere yapılan icraatlar ve hayata geçirilen projeleri anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2016 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2016 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Dündar, İlçe Danışmada Faaliyetlerini Anlattı
 Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Hüdavendigar Salonu’nda yapılan İlçe Danışma Meclisi toplantısına AK Parti Bursa milletvekilleri Cemalettin Kani Torun, İsmail Aydın, Hakan Çavuşoğlu ve Zekeriya Birkan, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, il yöneticileri, geçmiş dönem ilçe başkanları ve yöneticiler ile çok sayıda partili katıldı. 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri anısına okunan Kuran tilaveti ile başlayan toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası millet olarak demokrasi ve ülke düşmanlarına karşı sergilenen birlik ve beraberliğe vurgu yaptığı konuşmasını, teşkilat olarak yaptıkları icraatları anlatan bir sunumla tamamladı.

 Genişletilmiş Danışma Meclisinde bir konuşma yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, belediye olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi. Konuşmasına, 15 Temmuz Darbe Girişimine dikkat çekerek başlayan Başkan Dündar, “Halkımızın, hain darbe girişimi sonrası demokrasi meydanlarında sergiledikleri dik duruş, tüm dünyaya örnek oldu. Osmangazi Belediye Başkanı olarak her zaman şunu söylüyorum. Milletimizin bu dik duruşu, bu yeniden ayağa kalkışı, emperyalist güçlere karşı mazlumların yanında olacak bir yürüyüşün başlangıcı olacaktır” dedi. 15 Temmuz sonrası demokrasi meydanında ortalama 1 milyon 200 bin kişinin her gün nöbet tuttuğunu ifade eden Başkan Dündar, “27 gün, 255 saat süren bu nöbet sürecinde, 243 sanatçı ve konuşmacı sahne aldı. Nöbet süresince 95 bin metrekarelik alan kullanıldı. 3 bin 700 polis, 323 sağlık personeli görev yaptı. 55 bin Türk bayrağı dağıtıldı. 16 temizlik personeli sürekli görev yaptı. Belediyelerimiz ve diğer kurum ve kuruluşlarımız da, meydanda toplanan vatandaşlara yiyecek ve içecek yardımında bulundu” diye konuştu.

 Başkan Mustafa Dündar, Osmangazi Belediyesi olarak, 15 Temmuz gecesi ve sonrasında TBMM, Emniyet Genel Müdürlüğü ve hain saldırıya maruz kalan diğer yerlerin görülüp o günlerin unutulmaması adına, Ankara’ya Demokrasi Seferleri adıyla bir gezi programı başlatacaklarını söyledi. 

 Osmangazi Belediyesi olarak, ilçede gerçekleştirdikleri eğitim, sağlık, spor, kentsel dönüşüm ve diğer projelerle, belediyecilik hizmetleri hakkında ayrıntılı bir sunum yapan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Eğitim yatırımlarımızdan Osmangazi belediyesi Hacı Akkadın Tarman ilk ve ortaokulunu tamamlayarak, geçtiğimiz hafta törenle açtık. Türkiye’nin tek çatı altındaki en büyük eğitim yatırımı olan Uluslar Arası Murat Hüdavendigar İmam Hatip Lisesi de, açılış için Cumhurbaşkanımızı bekliyoruz. Kentsel dönüşümde, yine Türkiye’ye örnek bir proje olan Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projemiz hızla yükseliyor. Ulaşımda, Bursa’nın şehir içi trafiğini rahatlatacak Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı’nı hizmete açtık. Spor, sağlık, kültür sanat faaliyetlerimiz ile de, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılıyoruz. İnsan, Şehir ve Demokrasi başlıkları altında geliştirdiğimiz projelerle, hizmetlerimiz devam edecek” diye konuştu.  

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.