Hava Durumu

Dündar temizlik ordusuyla kahvaltı yaptı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ile kahvaltıda bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2017 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 16.12.2017 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Dündar temizlik ordusuyla kahvaltı yaptı
 Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, daha temiz bir Osmangazi için gece gündüz çalışıyor. Belediye Başkanı Mustafa Dündar, gün doğmadan mesaiye başlayarak Osmangazi’yi pırıl pırıl hale getiren temizlik ekipleri ile kahvaltı yaptı. Temizlik konusundaki çalışmalar ile vatandaşların takdirini ve teşekkürlerini aldıklarını ifade eden Başkan Dündar, bütün temizlik işleri personeline teşekkür etti.
Temizlik hizmetlerinin belediyelerin asli görevi olduğunu belirten Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak temizlik alanında yaptığımız çalışmalar ile vatandaşlarımızın takdirini ve teşekkürlerini alıyoruz. Ben temizlik personelimizle gurur duyuyorum. İşini layıkıyla yerine getiriyorlar. Yağmur çamur demeden işini hakkıyla yapan bütün çalışanlarımızdan Allah razı olsun. İstediğimiz kadar büyük projeler yapalım, bulunduğumuz yer temiz olmadıktan sonra hiçbir kıymeti yok. Temizlik alanında yaptığımız başarılı işler Bursa’nın, hatta ülkemiz sınırları dışına yansıyor. Geçen yıl düzenlediğimiz Uluslararası Tarihi Kent Koşusu Yarı Maratonu’na Yunanistan’dan bir sporcu katıldı. Bu sporcu sosyal medya hesabından Bursa’nın ne kadar temiz olduğu yönünde paylaşımlarda bulundu. İşte sizin yaptığınız başarılı işin sesi ülke sınırları dışından, Selanik’ten duyuluyor” dedi.
Osmangazi Belediyesi’nin bin 143 personel ve 162 araçtan oluşan bir temizlik ordusu olduğunu ifade eden Başkan Dündar, “Bizler birçok önemli işlere imza atıyoruz. Ancak temizlik işleri en kıymet verdiğimiz çalışmalarımızın başında geliyor. İşinizi hakkıyla yaparak Osmangazi’yi ve Bursa’yı tertemiz yaptığınız için birçok kişinin hayır duasını da alıyorsunuz. Kendi adıma değil bütün şehir adına sizlere teşekkür ediyorum. Osmangazi Belediyesi olarak bizler büyük bir aileyiz. İlçenin her yerine hizmet götürüyoruz. İlçemiz ve şehrimiz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu. Dündar, kahvaltının ardından mesaiye başlayan temizlik işleri ekiplerini görev bölgelerine uğurlayarak hayırlı işler diledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.