Hava Durumu

DÜNYA HAMBURGER GÜNÜ ALEVDE IZGARA ATEŞİ EŞLİĞİNDE KUTLANACAK

Alevde ızgara ateşinin kralı Burger King®, ikonik lezzeti Whopper® başta olmak üzere birbirinden avantajlı ve enfes menüleriyle bu sene de Dünya Hamburger Günü’nü lezzet şenliğine dönüştürecek.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2020 15:18
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2020 15:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
DÜNYA HAMBURGER GÜNÜ ALEVDE IZGARA ATEŞİ EŞLİĞİNDE KUTLANACAK
 Vazgeçilmez lezzetlerin adresi Burger King®, bu sene Dünya Hamburger Günü’nü burger severlerin evlerine konuk olarak kutluyor. İkonik hamburger Whopper®, 1957’den beri geliştirilerek ulaştığı lezzetiyle herkesin beğenisini kazanıyor. İlk kez Amerika’da satışa sunulan Whopper®, doyurucu Whopper® eti, büyük boy doyurucu susamlı sandviç ekmeği, salatalık turşusu, ketçap, mayonez, doğranmış marul, domates ve soğandan oluşan eşsiz bir lezzet olarak günümüze ulaşıyor.

Burger King®’in kurucusu James McLamore tarafından yaratılan Whopper®, alevde ızgara konseptinin en popüler burgeri olarak Türkiye’de de en sevilerek tüketilen hamburger çeşitleri arasındaki yerini alıyor. Whopper Jr®, hep daha fazlasını isteyenlere özel Double Whopper® ve Triple Whopper® çeşitlerinin yanı sıra Türkiye’ye özel geliştirilen Rodeo Whopper® da burger tutkunlarıyla buluşuyor.

Burger King®’in lezzet dünyasının bir diğer sevilen oyuncusu Big King®, doyurucu hamburger eti, leziz cheddar peyniri, salatalık turşusu, doğranmış marul ve soğana eşlik eden özel Big King® sosu ve 3 kat özel ekmek ile hazırlanıyor. Big King® ailesine yeni katılan Big King® Jr. ve Double Big King® ile burger severler Big King® lezzetini farklı boylarda deneyimleyebiliyor. Reçetesi Türkiye’de değiştirilerek dünyaya yayılan Big King®, uygun fiyata bol malzeme iddiasıyla lezzetseverlerin gönüllerini fethediyor.

Lezzete erişim kesintisiz sürüyor

Öncelikli sorumluluğu çalışanların ve lezzetseverlerin sağlığı olan Burger King®, Koronavirüs’e (COVID-19) karşı önlemlerini en üst düzeyde hayata geçiriyor. Son olarak sosyal izolasyonun önemine dikkat çekmek için önemli bir farkındalık çalışmasına imza atan Burger King®, '’EVDEK®AL’’ çağrısı yaparak ikonik logosunda yer alan Burger King® yazısını hamburger ekmeğinden ev çatısı altına taşıdı.

İlk günden itibaren #evdekal hareketini destekleyen ve birçok uygulamayı hayata geçiren TAB Gıda, Tıkla Gelsin® ve Yemek Sepeti'nin online ve mobil kanallarının yanında, Ara Gelsin sipariş hattı üzerinden de güvenli bir şekilde siparişleri alıyor. Online ve temassız olarak ödemesi yapılabilen ürünler, hijyen kuralları eksiksiz takip edilerek maske ve eldivenle hazırlanıyor. Hazırlık aşamasında görev yapan çalışanın ateşi ölçülerek bilgilendirme kağıdına yazıldıktan sonra, ürün güvenli paket haline getiriliyor. Güvenli Paket uygulaması sayesinde, ürünlerin restorandan tamamen kapalı çıkması garanti altına alınıyor. Ayrıca 'Siparişimi Kapıya As' ve 'Temassız Teslimat' seçenekleriyle sıfır temas ile sipariş kapıya bırakılıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.