Hava Durumu

Dünya markası H&M Bursa'da ilk mağazasını açıyor...

Kalite ve sürdürülebilir modayı en iyi fiyatla sunan, dünyanın en sevilen moda markalarından H&M, Türkiye’nin tekstil başkenti Bursa’da ilk mağazasını açmaktan heyecan duyuyor. Büyük açılış 11 Mayıs Çarşamba saat 12.00’de Bursa Endülüs Park’ta gerçekleşecek.

Haber Giriş Tarihi: 04.05.2016 17:31
Haber Güncellenme Tarihi: 04.05.2016 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Dünya markası H&M Bursa'da ilk mağazasını açıyor...

 “Bursa tekstil ile özdeşleşmiş, moda bilinci  yüksek tüketicilere sahip bir şehir. Türkiye pazarınıa girişimizden itibaren Bursa’lı moda severlerle buluşmak için en doğru zaman ve lokasyonu aramaktaydık. En iyi fiyatla sürdürülebilir dünya modasını sunacağımız Bursa açılışımızda en az bizim kadar heyecanlı bir kalabalık ile karşılaşacağımıze eminiz ’’ diyor H&M Türkiye Ülke Müdürü Thomas Coellner.

H&M Endülüs Park, 3.200 metre kare satış alanıyla iki kattan oluşuyor. Mağaza, kadın, erkek ve çocuk için en yeni H&M koleksiyonlarını, iş insanlarının vazgeçemediği zamansız klasikleri içeren Modern Klasik’i, en iyi basicleri, spor koleksiyonu H&M Sport’u, annelere özel H&M MAMA’yı, gençlerin favorisi Divided’ı, bunun yanı aksesuar, iç giyim ve yeni güzellik konsepti H&M Beauty’i sunacak.  Açılış gününe özel sıraya giren ilk 100 kişi yüzde 20 indirim kazanacak. Aynı zamanda yaza özel indirim fırsatları Bursalıları bekliyor olacak. H&M Türkiye, Endülüs Park açılışı ile 48 kişiye istihdam sağlayacak.

Bu sezon H&M’de kadınlar için rengarenk yaz parçaları var. 2016 yaz silüetinde etnik desenli mayolar, uçuşan bohem elbiseler, keten gömlekler ve renkli şortlar var.  

Erkek için ise tüm parçalar kişisel bir stil yaratmak Casinovale üzerine. Rahat kullanılacak, maskülen ve modern ürünler, her erkeğin gardrobu için zamansız parçalar yaratmayı hedefliyor. Hem klasik ve şık hem de spor ürünler, yaza özel şort ve gömlekler ile  farklı görünümler sunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.