Hava Durumu

Eğitime tam destek

Büyükşehir Belediyesi’nin Milli Eğitim Müdürlüğü’yle işbirliği içerisinde gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında projelendirilen Hasan Güney İlköğretim Okulu Ek Binası da Başkan Altepe’nin himayesinde hayırsever işadamları tarafından yenileniyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2016 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2016 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Eğitime tam destek

Bursa’yı gerçekleştirdiği yatırımlarla günden güne marka kent haline getiren Büyükşehir Belediyesi’nin eğitime desteklerine de her gün bir yenisi daha ekleniyor. İş birliği kapsamında faaliyete geçecek Hasan Güney İlköğretim Okulu Ek Binası, 1300 metrekarelik alana 3 kat olarak planlandı. Binada, 2 adet anasınıfı ve 8 adet derslik, çok amaçlı salon ve kütüphane gibi birimler de yer alıyor.

ALTEPE’DEN ÖĞRETMENİNE VEFA

Altepe, aynı zamanda kendi öğretmeni de olan Merhum Hasan Güney’in öz bütçesiyle yaptırdığı Hasan Güney İlköğretim Okulu’nun da bu kapsamda 10 derslikli ek binaya kavuşacağını ifade etti.

HAYIRSEVER İŞADAMLARI DESTEK VERDİ

Büyükşehir Belediyesi’nin Milli Eğitim Müdürlüğü’yle işbirliği içerisinde gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında projelendirilen Hasan Güney İlköğretim Okulu Ek Binası da Başkan Altepe’nin himayesinde hayırsever işadamları tarafından yenileniyor. Okula ek bina kazandırılmasını öngören protokol, Ankara Yolu’ndaki belediye binasında imzalandı. Protokole Büyükşehir Belediyesi adına Başkan Altepe, inşaat işini üstlenen YNM firması adına da işadamları Hilmi Şensoy ve Yılmaz Avşar imza koydu.

TALEBE ANINDA KARŞILIK VERDİK

Görükle’de yer alan okulun artan nüfus ve değişen ihtiyaçlar karşısında yetersiz hale geldiğini, Büyükşehir Belediyesi’ne okulun genişletilmesi yönünde başvuru yapıldığını kaydeden Başkan Altepe, “Bu konuda ek bina talebi vardı. Yaptığımız çalışmada, YNM firması sahipleri olan eski Osmangazi Belediye Başkanımız Hilmi Şensoy ve ortağı Yılmaz Avar’a konuyu açtık. Kendileri duyarlı davrandılar ve işi üstlendiler. Bursa adına, geleceğimiz olan gençler adına kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.