Hava Durumu

Emniyetten huzur operasyonu

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, emniyet ekipleri, trafiği tehlikeye sokan motosikletler ile vatandaşlara rahatsızlık veren şahıslara göz açtırmıyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.07.2017 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 03.07.2017 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Emniyetten huzur operasyonu
 Emniyet ekiplerinin uygulamalarına çevik kuvvet ekipleri de katılıyor. 
Trafik Tescil ve Denetleme, Asayiş, Karakol, Önleyici ve Çevik Kuvvet ekiplerinin iştirakiyle Hikmet Şahin Kültürparkı ve civarında motosiklet ve aranan şahıslara yönelik kontroller yapıldı. Akşam saatlerinde yapılan uygulamada durdurulan motosiklet sürücüleri denetlendi. Kurallara uymayan ve eksiklikleri olan motosiklet sürücülerine ceza kesildi.
Park içerisinde yapılan uygulamalarda ekipler şüphelendikleri şahısları da didik didik aradı. Ekipler, son günlerde ciddi oranda artış gösteren motosiklet hırsızlığının da önüne geçmeyi hedefliyor. Evrakları eksik olan motosikletler trafikten men edilirken, ehliyetsiz sürücülere cezai müeyyide uygulanıyor.
Çalıntı motosikletlere el konuluyor
Yapılan uygulamalarda ekipler, çalıntı motosiklet kullanan sürücülere de ağır cezalar uyguluyorlar. Çalıntı motosiklet kullanan sürücüler gözaltına alınırken, 3 yıla kadar hapis cezası uygulandığı öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.