Hava Durumu

Endülüs Park açılış tarihini verdi...

Bursa’yı dünyaca ünlü moda markası H&M ile buluşturmaya hazırlanan vebünyesindeki birçok ilki ve yeniliği bulunduran Endülüs Park, 11 Mayıs’ta Bursalılara merhaba diyecek.

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 14:48
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 14:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Endülüs Park açılış tarihini verdi...
 Endülüs Park, Bursa’nın ilk ve tek üstü açılır kapanır AVM’si olmak için gün sayıyor. Bursa’da alışveriş ve perakende dünyası Endülüs Park ile nefes alıyor, cadde alışverişinin ferahlığı AVM konforu ile buluşuyor. Başlı başına kentin alışveriş kültürüne bir yenilik getirecek olan açılır kapanır cam tavanın altında ise Bursa’nın heyecanla beklediği H&M ve Türkiye’nin ve dünyanın birçok önemli markası Endülüs Park’ta kente merhaba diyor. Yeme içmede standart fast food anlayışının dışında çok daha konforlu bir hizmet anlayışı geliyor.
Endülüs Park kurucu ortaklarından Mustafa Barutçuoğlu, AVM’nin 11 Mayıs’ta açılacağını ve Bursa'nın alışveriş alışkanlıklarını değiştirecek olmanın heyecanını yaşadıklarını belirtti.Barutçuoğlu, ‘‘Bildiğiniz gibi ülkemiz özellikle son zamanlarda zor günlerden geçiyor. Endülüs Park ailesi olarak biz içinde bulunduğumuz gergin atmosfer ile baş etmenin yolunun yine çok çalışmak olduğunu inanıyoruz. Ülkemizin geleceğine ve ekonomimizin derinliğine güveniyoruz. Bu sürece bizim de olumlu katkımız Endülüs Park. İşimize odaklanmış bir şekilde, tüm ekibimiz ile açılışımız için gün sayıyoruz, son hazırlıklarımızı yapıyoruz.” dedi. 
Endülüs Park’ın  başta Bursa olmak üzere ülkemiz adına katma değer yaratacağına inandıklarını da belirten Barutçuoğlu, projenin 95 bin m2 inşaat Mobilbahis alanına sahip, 30 bin m2 kiralanabilir alanda 101 mağaza ve AVM üzerinde yükselen 252 residence’tan oluştuğunu ve tamamlandığında yaklaşık 1.500 kişiye istihdam sağlayacaklarını sözlerine ekledi. Barutçuoğlu, ‘‘Endülüs Park kentin ilk Leed Gold sertifikasına sahip projesi olacak. Yeşil bina kriterlerine uygun AVM anlayışı, çevreye dost sistemlerin tercihi ve akıllı bina teknolojileriyle enerji tüketimlerini minimuma indiriyoruz. Bu, hem kiracılarımıza hem de ev sahiplerimize ekonomik anlamda oldukça katkı sağlayacak bir özellik. Daha da önemlisi ise bizden sonra gelecek nesiller için bir görev. Endülüs Park bu görevi layıkıyla yerine getiriyor.’’ dedi.
Lokasyon avantajlarını da belirten Barutçuğlu, ‘‘Endülüs Park, Bursa’nın en hızlı gelişen aksında Osmangazi, Nilüfer ve Bademli, Balat kesişiminde. Bölgeye yeni geliştirilen yolları ve metro ile sorunsuz bir ulaşım sunarken, çevre yolu bağlantıları ile de tam bir çekim merkezi. İzmir'e, İstanbul'a ve Ankara'ya seyahat edenler artık Endülüs Park ile keyifli bir mola verebilecek. İdo’ya ve Budo’ya da 15 dk’lık bir yakınlıkta olması da Endülüs Park’ın konumunu daha değerli kılıyor.’’ dedi.
Endülüs Park kiralama sürecini yöneten Sierra Reval Genel Müdürü Maxence Liagre ise AVM’nin konsepti ve mağaza karmasından bahsetti. Endülüs Park’ın Bursa’da sosyalleşme adına tüm fonksiyonları bünyesinde barındırdığına değinen Liagre, ‘‘Dünyaca ünlü moda markası H&M’in, Bursa ile ilk kez Endülüs Park’ta tanışacak. Bu bizim için olduğu kadar kentimiz için de mutluluk verici bir gelişme. Ayrıca modayı yakından takip eden Bursalılar için de çok heyecan verici bir kazanım.’’ dedi.Liagre, H&M'in yanı sıra İpekyol, Hotiç, Damat Tween, Storks, Mavi, Nike, Karaca Home, Teknosa, Migros, Silk and Casmere, Joker Baby, Penti, Sarar, Bull İstan, MOC, Starbucks, Alaçatı Muhallebicisi gibi şehrin alışveriş alışkanlıklarını devam ettiren markaların da Endülüs Park'ta yerini alacağını belirtti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.