Hava Durumu

Endülüs Park,moda markaları getiriyor

Bursa’nın en yeni AVM’si Endülüs Park, açılışına gün sayarken kentin perakende dünyasına katacağı yenilikleri de duyurmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü moda markası H&M, Bursa ile Endülüs Park’ta tanışıyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2016 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2016 14:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Endülüs Park,moda markaları getiriyor

 Bursa’nın heyecanla beklediği marka H&M’in ilk olarak Endülüs Park’ta açılacağının müjdesini veren Endülüs Park kurucu ortakları Mustafa Barutçuoğlu, “ Doğru bir lokasyonda, kente ve gayrimenkul sektörüne değer katan bir proje hayata geçiriyoruz. Dünyanın ve Türkiye’nin en önemli markaları Endülüs Park’ta yerini alıyor. Bu bizim için olduğu kadar kentimiz için de mutluluk verici bir gelişimdir” dedi.Trendsetter Betkanyon markaların perakende sektörü için öneminin altını çizen Barutçuoğlu, “ H&M bu anlamda Bursa’da perakende sektörünü oldukça hareketlendirecek. Bu, modayı yakından takip eden Bursalılar için de çok heyecan verici bir kazanım.” dedi.

Barutçuoğlu, ‘‘Bursa’nın iş ve sosyal hayatının çok yoğun yaşandığı bir bölgede, Osmangazi ve Nilüfer ilçelerinin kesişiminde olan Endülüs Park, metro ile kente sorunsuz bir ulaşım imkanı sunuyor. Çevre yolu bağlantıları ile birlikte Endülüs Park, İzmir, Ankara ve İstanbul istikametinden gelen misafirler için de önemli bir uğrak noktası olacak” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.