Hava Durumu

Engeller mutlulukla aşıldı

Osmangazi Belediyesi’nin destekleriyle Anatolium Alış Veriş Merkezi tarafından düzenlenen “Mutlu Bir Günü Paylaş, Engelleri Aş” etkiliği Bursa genelinde büyük ilgi gördü. Bursa’da yaşayan engellilerin ve ailelerinin toplumla iç içe yaşamalarına katkı sağlama adına yapılan bu güzel etkinlikler, toplumdaki farklı insanların bir araya gelmelerine zemin hazırladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2017 17:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2017 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Engeller mutlulukla aşıldı

Düzenleme komitesi, Gazete Bursa’ya, bu etkinliklere destek verdiği için teşekkür etti. Bursa Anatolium AVM ve düzenleme komitesi adına, gazetemiz sahibi Muharrem Karabulut’a anı plaketi sunan  Ahu Aşantuğrul, “toplumda dez avantajlı insanlar olarak kabul edilen engellerlilerle ilgili çalışmalara özel ilgi gösteren Bursa’nın gazetesi Gazete Bursa’ya teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Muharrem Karabulut, yerel medya ve basının görevinin sadece kamu haberlerini kullanıp, yerel yönetimlere hizmet vermek değil, toplumun bütün kesimlerinin hak, ihtiyaç ve isteklerine cevap veren yayınlar yapmak olduğunu söyledi. Karabulut, ülkemizin ve hatta dünyanın en büyük sıkıntısının engelli vatandaşların sosyal hayata kazandırılmasına yönelik çalışmalar olduğuna dikkat çekerek, “hepimiz engelli adayıyız. Evimizden, işimizden çıktıktan sonra başımıza herhangi bir kazanın belanın gelmeyeceğinden söz etmek mümkün değildir. Bu nedenle, sağlıklı iken, engelli vatandaşlarımıza ne gibi yardımları yapabileceğimizi çok iyi bilmeliyiz” dedi. Oğulcan SARIŞEN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.