Hava Durumu

ENGELLİ VATANDAŞIN İBRETLİK YAŞAMI

Babasıyla arasındaki geçimsizlik nedeniyle evine gidemeyen engelli Mustafa Keçici isimli vatandaş, hayvanların bakıldığı ahırı, ev olarak kullanmaya başladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2018 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2018 13:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
ENGELLİ VATANDAŞIN İBRETLİK YAŞAMI
 

Ailesi ile geçimsizlik yüzünden araları açık bulunan 34 yaşındaki engelli vatandaş, ahırı kendisine ev gibi yaparak burada yaşamaya başladı.  Olay,Nilüfer’e Bağlı Hasanağa (beldesi) Mahallesinde yaşanıyor.  34 yaşındaki engelli Mustafa Keçici, yaklaşık 10 yıl kadar önce annesinin vefatı nedeniyle babasıyla beraber yaşamaya başlamış. Baba oğlun aralarında ailevi geçimsizlik başlamış. Çevrede anlatılanlara göre,  ailevi geçimsizlik nedeniyle engelli Mustafa Keçici evsiz kalmış. Yaz aylarında sokaklarda sabahlayan engelli vatandaş, kış aylarının yaklaşmasıyla beraber, ailesine ait olan ve eskiden tavuk kümesi olarak kullanılan eski ahırı kendisine yaşam alanı olarak seçmiş.

AİLE KURMAK İSTİYOR

Görenlerin içlerini burkan bu drama, vatandaşlar büyük tepki gösteriyor. Devletten aldığı 460 TL’lik aylık engelli maaşı ile geçinmeye çabalayan Mustafa Keçici, ailesi ile aralarının düzelmesini ve evinin sıcak ortamına gidebilmeyi hayal ediyor. Kendisinin lise mezunu olduğunu, çalışmak istediğini, engelli olması nedeniyle bazı kişilerce kendisine iş verilmek istenmediğini öne süren Mustafa Keçici, “Ben de ailemle barışıp, bir işyerinde çalışıp, alın teri ile para kazanıp, aile kurmak istiyorum. Baba olmak istiyorum. Her ailede ara sıra böyle geçimsizlik olabilir. Nedeni ne olursa olsun, bir kişinin böylesine yaşamak zorunda kalması çok zor” diye konuşuyor.

OSMAN ÇETİN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.