Hava Durumu

Engelsiz park hizmete açıldı

Osmangazi Belediyesi’nin Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi gören çocuklar için yaptırdığı ‘Engelsiz Park’ düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2016 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2016 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Engelsiz park hizmete açıldı

Osmangazi Belediyesi olarak, dezavantajlı grupta yer alan vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak, onların sosyalleşmelerine katkı sağlamak için bir çok çalışma gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Dündar, “Altınova Mahallesinde bulunan hizmet binasında engellilere yönelik kurslarımız var. Yine OBAM merkezimizde, 70 civarında çocuğumuzun gelişimine katkı sağlayacak eğitim programlarımız düzenli olarak sürüyor. Onların bilgi ve becerilerini geliştiren,  aynı zamanda ailelerine destek veren bir proje. Engelli vatandaşlarımızın, katıldıkları çeşitli sosyal aktivitelerle enerji depoladıkları, evine döndüğünde ise huzurlu bir yaşam sürmesine Casino siteleri katkı sağlayan Hermesbet projelerimiz bunlar” dedi.

Törende konuşan Bursa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Rüstem Aşkın ve Hastane Yöneticisi Uzman Dr. İsmail Özcan da spastik engelli çocuklar için çok önemli bir yere sahip olan merkeze yaptırılan Engelsiz Parkın, spastik engelli çocukların hayatında çok özel bir yere sahip olduğunu belirterek, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.