Hava Durumu

ERDEM KAYA PATENT ÇALIŞANLARINA KIDEM PLAKETİ

Fikri ve Sınai Mülkiyet hakları danışmanlığı konusunda Türkiye’nin güçlü markalarından birisi konumunda bulunan Erdem Kaya Patent, 5 yılını doldurmuş çalışanlarını plaket ile ödüllendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2017 15:36
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2017 15:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
ERDEM KAYA PATENT ÇALIŞANLARINA KIDEM PLAKETİ
 Erdem Kaya Patent, geleneksel iftar yemeğini bu yıl Nevale by Elemeği’nde düzenledi. Yemeğe firmanın Bursa, İstanbul ve Kayseri ofislerinin çalışanları katıldı. Geleneksel hale gelen iftar programında buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Erdem Kaya Patent Danışmanlık A.Ş. Genel Müdürü Erdem Kaya, “Bu mübarek Ramazan günü vesilesi ile sizlerle bir araya gelmek ve maneviyatımızı paylaşmak çok güzel oldu. Tüm firma çalışanlarımız ile birlik ve beraberliğimizin daim olmasını arzu ediyoruz. Ramazan ayının bizlere, firmamıza ve ülkemize güzellikler ve hayırlar getirmesini dilerim. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Refah seviyesi daha yüksek bir ülke için üzerimize düşen görevi yerine getirmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

DENEYİMLİ PERSONELE PLAKET

Yemeğin ardından Erdem Kaya Patent bünyesinde 5 yıl ve üzerinde görev yapan çalışanlara Erdem Kaya tarafından plaketleri takdim edildi. Çalışanlar plaketlerini alırken duygu ve düşüncelerini de çalışma arkadaşlarıyla paylaştı. Şirket bünyesinde müşterilerine en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarına devam ettiklerini söyleyen Erdem Kaya; “Firmamızın bu günlere gelmesinde büyük emekleri olan personelimize gönülden teşekkür ediyoruz. Hep birlikte daha güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.