Hava Durumu

Faik Çelik’ten burs katkısı

Uludağ Üniversitesi’ni tercih edecek öğrenciler için burs imkanları giderek artıyor. Bursa’daki iş dünyasından gelen burs desteklerine son olarak Faik Çelik Holding de katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 16:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Faik Çelik’ten burs katkısı

Faik Çelik Holding, Mühendislik Fakültesine bağlı Otomotiv Mühendisliği Bölümünü tercih edip not ortalaması 2,75’in üstündeki en başarılı ilk 5 öğrenciye 500 TL ve önümüzdeki yıl not ortalaması 3,5 üstünde olan ilk 3 öğrenciye 750 TL burs verecek.

Rektörlük Binası B salonunda gerçekleşen protokol törenine Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tevfik Yücedoğru, Prof. Dr. Mehmet Yüce, Genel Sekreter Prof. Dr. İsmail Sağlam, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulvahap Yiğit, Faik Çelik Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çelik, Genel Müdür Engin Meydan, akademik ve idari personel katıldı.

“ŞEHİR DİNAMİKLERİYLE BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ”
Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, törende yaptığı konuşmada Faik Çelik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çelik’e Bahsine üniversiteye yaptığı desteklerden dolayı teşekkür etti. Rektör Prof. Dr. Ulcay  yöneticilerin plan yaparken uzun vadede düşünmesi gerektiğini belirterek , Göreve geldiğimiz bir yıl dolmak üzere bu bir boyunca önümüzdeki 25 yılı planlamaya gayret ettik. Bu hedefler doğrultusunda şehrimizin dinamikleriyle birlikte çalışıyoruz. Sayın valimizden, belediye başkanımızdan, BTSO’ dan, yerel yöneticilerden, akademik odalardan destek alıyoruz” ifadesini kullandı. Faik Çelik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Faik Çelik yaptığı konuşmada “Uludağ Üniversitesi ülkemizin,  şehrimizin en güzel üniversitelerinden biri.  Şirketlerimizde 100 üzerinde Uludağ Üniversitesi mezunu var bunların %90’ı da mühendis karosunda görev yapıyor. Rektör hocamızın gayretleriyle başlatılan başarılı öğrenciye burs protokollerinde yer almak bizim için büyük mutluluk” dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.