Hava Durumu

Feridun Pehlivan’a FETÖ’cü kumpası

Bursa’da siyaset ve cemiyet hayatının sevilenleri arasında yer alan Feridun Pehlivan’da FETÖ’cü terör örgütünün kurbanı çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 06.08.2016 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 06.08.2016 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Feridun Pehlivan’a  FETÖ’cü kumpası

12 Eylül sonrasında siyasetin renkli simalarından olan ve demokratikleşme sürecinde Turgut Sunalp’in liderliğinde kurulan Demokratik Türkiye Partisi’nde siyasete giren Feridun Pehlivan, daha sonra Anavatan Partisi’ne geçti. Demiryolu altı siyaseti ile Bursa’da büyük atılım yapan ve taban politikası sayesinde iki dönem Anavatan Partisi Bursa milletvekili seçilen Feridun Pehlivan, 2011 seçimleri öncesinde FETÖ’cülerin dikkatini çekmiş.

O dönemde, Cumhuriyet Halk Partisi’nin merkez sağa açılmak için Feridun Pehlivan ile görüşmesini izlemeye aldıkları bugün ortaya çıkan FETÖ’cülerin, Pehlivan ve ailesinin telefonları dinlemekle kalmayıp, yaşam alanlarına da gizli kameralar yerleştirdikleri iddiasıyla konuşulmaya başlandı.

Pehlivan, 2011 yılında CHP’nin Bursa milletvekili aday listesinde olacağı konuşulmuştu. O dönemde, sadece Feridun Pehlivan değil, İlhan Parseker ve Turhan Tayan’ın da CHP’den aday gösterilecekleri gündeme gelmişti.  Bursa’da CHP üyesi olan Feridun Pehlivan ve arkadaşları, genel merkezin birden karar değiştirmesi üzerine adaylıktan vaz geçmişti. İlhan Parseker ise teklifi kabul etmemişti. Turhan Tayan, 2011’De CHP’den Bursa milletvekili seçilmişti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın CHP lideri Deniz Baykal’a kurulan komplo skandalıyla ilgili yaptığı araştırmalarında bu olayın meydana çıkması, hayretle karşılandı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.