Hava Durumu

Gençlerden müzik şöleni

Bursa Genç Kuşak Müzik Topluluğu Çocuk Ve Gençlik Koroları kuruluş misyonları gereği bir sosyal sorumluluk konserine daha imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2018 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2018 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Gençlerden müzik şöleni

Osman ÇETİN

Bursa Spastik Engelliler Rehabilitasyon Vakfının “Yaşam Evi Projesi” Ne Katkı Sağlamak Amacı İle Müzık Topluluğumuz “Dünden Bugüne Unutulmayan Besteler” Temalı Konseri izleyici İle Buluştu.

Konserde  1.bölümde çocuk korosu 2. Bölümde ise gençlik korosu sahne aldı. Konser boyunca seyirciler geçmişte bir yolculuğa çıkarken, kimi zaman duygulu, kimi zaman çoşkulu şarkılar söyleyen çocuklar ve gençler izleyiciden tam not aldı.

       
Genç Kuşak Müzik Topluluğu Kurucu Ve Eğitmeni Rüya Sani Gündiler Yönetiminde Sunulan Konser,  Zeki Müren ,Yıldırım Gürses.Kutlu Payaslı,Suat Sayın,Muzaffer Sarısözen,Erkin Koray ,Barış Manço Ve Sezen Aksu Gibi Çok Değerli Bestekarların en unutulmaz  şarkılarından oluşan repertuarları ile büyük beğeni kazanırken,  misyonu gereği yeni nesile öz müziğimizi tanıtmak ve sevdirmek için yapılan bu çalışmalar  halkımız tarafından takdirle karşılandı.Gecenin sonunda Bursa Spastik Engelliler Rehabilitasyon I Vakfı Başkanı   Dr.Neşe Kocaer  Ve  Yönetim Kurulu Üyesi  Ali Naci Özkan ,Koro Eğitmeni Rüya Sani Gündiler ‘e teşekkür plaketi ve çiçeklerini sundular. Koro eğitmeni Rüya Sani Gündiler de böyle bir projede görev aldıkları için son derece mutlu ve gururlu olduklarını dile getirdi. Genç kuşak müzik topluluğu yine   sanat  yolu  hep  sosyal farkındalıklar yaratmaya ,STK’lar ile işbirliği içinde yeni projeler üretmeye  ve hep bu yöne konserler vermeye devam edecek. 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.