Hava Durumu

Gençlik Merkezi’nde Hüsnü Hat Kursu Kayıtları Başlıyor

İnegöl Belediyesi Kültür Sanat Ve Gençlik Merkezi bünyesinde Hüsn-ü Hat Kursu düzenliyor. Hüsn-ü Hat sanatçısı Mustafa Antika tarafından verilecek olan kursun kayıtları 03 Aralık-09 Aralık tarihleri arasında Gençlik Merkezi’nden alınacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2019 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2019 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Gençlik Merkezi’nde Hüsnü Hat Kursu Kayıtları Başlıyor
 Öncülerin belediyesi olan İnegöl Belediyesi vatandaşların rağbet gösterdiği birçok alanda kurs düzenlemeye devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda yoğun ilgi gören hüsnü hat sergisinin ardından Mustafa Antika eğitmenliğinde yeni kurs kayıtları oluşturuluyor. Kontenjan sayısı sınırlı olan kursun kayıtları 03 Aralık Salı günü itibarı ile başlayacak olup, 09 Aralık tarihine kadar devam edecek. Haftanın üç günü Pazartesi, Perşembe ve Cuma Günleri 13.00-16.00 saatleri arasında gerçekleşecek olan Hüsn-ü Hat Kursu, 12 Aralık tarihinde başlayacak olup 19 Haziran tarihine kadar devam edecek.

ÖNEMLİ İSİMLERLE ÖNEMLİ KURSLAR
Alanında önemli eserler veren kıymetli isimlerle çalışmanın, sanata ve şehre yeni bir soluk getirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Belediye Başkanı Alper Taban; “Geçtiğimiz ay Kent Müzemizde görücüye çıkan “Hüsn-ü Hat” sergimiz yoğun ilgi gördü. Bizde bu ilgiyi karşılıksız bırakmadık. Kültür Sanat ve Gençlik Merkezimiz bünyesinde kurs kayıtlara oluşturmaya başlıyoruz. Mustafa Antika Beyefendi, yurtdışında da olmak üzere birçok sergi açmış, başarılı bir hat sanatçısı. Nakışların hayatımıza sunduğu sanatsal yeteneğini, şimdi şanslı kursiyerlerimizle buluşturacak. Kayıtlarımız 03 Aralık Salı -09 Aralık Pazartesi tarihleri arasında Gençlik Merkezimizden alınacak. Bu yönde çabası olan tüm kursiyerlerimizi başvuruya bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.