Hava Durumu

GESİAD’dan BTB’ye teşekkür ziyareti

Bursa Genç Sanayici, İşadamları ve Yöneticileri Derneği (GESİAD), Bursa Ticaret Borsası’nı (BTB) ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ve Meclis Başkanı Mehmet Aydın’la bir araya geldi. İki kurum arasındaki işbirliği olanaklarının değerlendirildiği ziyarette; proje ve çalışmalar noktasında fikir alışverişinde bulunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2017 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2017 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
GESİAD’dan BTB’ye teşekkür ziyareti

GESİAD’ın 100’ün üzerinde üyesi bulunan bir STK olduğunu hatırlatan GESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Kaya, Bursa’nın ikinci kurulan SİAD’ı olduklarını da söyledi.

Yönetim olarak göreve geldikleri günden bu yana GESİAD’ın Bursa’nın dinamikleriyle ilişkilerini pekiştirmesi adına çalıştıklarını belirten Kaya, önümüzdeki dönemde işbirliklerinin artacağını da dile getirdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BTB Yönetim Kurulu Başkanı Özer Matlı ise, BTB’nin gıda, tarım ve hayvancılık alanlarında birçok proje geliştirdiğinin altını çizerek, “Bursa çok iyi bir otomotiv ve tekstil şehri. Ancak bunun yanında çok da önemli bir tarım şehri. Şehrimizde ulusal çapta tarımsal gıda markası mevcut. Borsa olarak, daha fazla ulusal markamız olması noktasında çalışmalar yürütüyoruz” şeklinde konuştu.  Matlı, GESİAD ile ortak projeler ve çalışmalar yürütmekten mutluluk duyacaklarını da dile getirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.