Hava Durumu

Gökhan Güleç, futboldan yazılıma giden yolda yaşadıklarını anlattı

Bursaspor ve Beşiktaş'taki futbol kariyerinden sonra yazılım sektörüne adım atan Gökhan Güleç, Bilim ve Teknoloji Haftası kapsamında Özel Teknoloji Fen Okulları öğrencileri ile bir araya gelerek, futboldan yazılıma giden yolda yaşadıklarını anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2018 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2018 12:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Gökhan Güleç, futboldan yazılıma giden yolda yaşadıklarını anlattı
 Son olarak İnegölspor’un formasını giyen ve aktif futbolculuk yaşantısını noktaladıktan sonra girişimci olarak yazılım sektörüne adım atan Gökhan Güleç, futboldan yazılımcılığa giden yolda yaşadıklarını Özel Teknoloji Fen Okulları öğrencileriyle paylaştı. Bulundukları okulun kendilerine sunduğu imkanları avantaja çevirerek, sektörün aranan isimleri olabileceklerini unutmamaları gerektiğini ifade eden Güleç, 30 yaşında teknolojiyi fark ederek teknoloji alanına yöneldiğini ifade etti. Güleç, “Bulunduğunuz okul bana göre geleceği şekillendirecek olan, bilişim sektöründe gelecekte sizin söz sahibi olmanızı sağlayacak temellerini kodlanan ile attığını gözlemlediğim kalitede bir okul. Kodlanan değil kodlayan bir gelecek mottosu ile yola çıkan bu okul, birçok girişimciyi iş dünyasına kazandıracaktır” dedi. 
Futbolun son dönemlerinde teknolojinin hayatına girdiğini ifade eden Güleç, 2040 yılına kadar teknoloji ve girişimcilik ile ilgilenen ve buna yatırım yapan insanların geleceklerinin iyi yönde şekilleneceklerini ifade etti. 
İnsanlara yardım etmenin kendisini mutlu ettiğini belirten Gökhan Güleç, “Bu iş biraz tutku isteyen bir alan olarak ön plana çıkıyor. Biz de tutku ve donanım ile yazılım sektöründe farkımızı ortaya koymak istiyoruz” diye konuştu. 
Söyleşinin ardından öğrencilerin sorularını yanıtlayan Gökhan Güleç, hedeflerinin ve önüne açılan kapıların hayatında kendisi için bir dönüm noktası olduğunu söyledi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.