Hava Durumu

‘Grease Müzikali’ izleyenleri büyüledi

Broadway tarihinin en çok sahnelenen müzikali olma özelliğini koruyan ‘Grease’, Şahinkayalı 5. sınıf öğrencilerinin muhteşem performanslarıyla bir kez daha hayat buldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.04.2016 18:54
Haber Güncellenme Tarihi: 01.04.2016 18:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
‘Grease Müzikali’  izleyenleri büyüledi

Sanatı hayatlarının bir parçası haline getiren Şahinkayalı öğrenciler, Büyük Sahne’de kült bir müzikal ile izleyicileri selamladılar. İlk kez 14 Şubat 1972 tarihinde New York’taki Eden Tiyatrosu’nda sahnelenen efsane müzikal ‘Grease’e yeniden can veren 5. sınıf öğrencileri, görkemli bir şova imza attılar. 1950’lerde geçen ve bir grup liseli Amerikan gencinin gündelik hayatlarını, müzik ve dans eşliğinde neşeli bir şekilde anlatan öğrenciler harika performanslarıyla göz kamaştırdılar. Velilerin de büyük ilgi gösterdiği ve keyifle takip ettiği Jojobet müzikal, birbirinden eğlenceli sahneleri, ışıltılı dekoru ve kostümleriyle büyük beğeni topladı. 

ORİJİNAL DİLİNDE OYNADILAR
Müzikali orijinal dili İngilizce oynayan öğrenciler seslendirdikleri şarkılar ve sergiledikleri danslarla sanatsal yeteneklerini gözler önüne sererken, yabancı dildeki hâkimiyetleriyle de hayran bıraktılar. Ortaokul Baş Müdür Yardımcısı Esra Akkay, İlkokul Baş Müdür Yardımcısı Ahu Buçukoğlu, İngilizce öğretmeleri Pınar Hekimoğlu, Damla Grizales ve Sena Ege’nin büyük emekleriyle hazırlanan müzikal, finalde dakikalarca alkışlandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.