Hava Durumu

GÜREŞİN KALBİ GÜRSU´DA ATTI

Gürsu Belediyesi ve Türkiye Güreş Federasyonu işbirliğinde düzenlenen "Karakucak Türkiye Şampiyonası ve Yağlı Güreş Gösterileri" renkli görüntülerle gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2017 12:01
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2017 12:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
GÜREŞİN KALBİ GÜRSU´DA ATTI
 Ümitler (U23) Karakucak Türkiye Şampiyonası, Minikler ve Yıldızlar Karakucak Güreşleri ve Yağlı Güreş Gösterileri, Gürsu İlçe Stadı’nda yapıldı.

Spora ilişkin her türlü faaliyete destek olduklarını vurgulayan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “İlçemizde spor yapma imkanlarını her geçen gün daha da arttırıyoruz. Güreş Şampiyonası’nın ilçemizde gerçekleştirilmesinin de mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Güreş Federasyonu Başkanımız Sayın Musa Aydın olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Bursa´nın güreş sporunda potansiyel bir şehir olduğunu ifade eden Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, pehlivanları başarılarından dolayı tebrik etti. Aydın spora olan destekleri dolayısıyla, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’a ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Bursa Gençlik Spor İl Müdürü Süleyman Şahin ve Gürsu İlçe Spor Müdürü Halim Tüylü de spora ve sporcuya verdiği desteklerinden dolayı Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık´a teşekkür etti.

U23 müsabakalarına 18-23 yaş arası (1994-1999 doğumlular) sporcular katıldı. Ayrıca 17 yaşındaki sporcular ise (2000 Doğumlular) doktor raporu ile şampiyonaya katılabilme imkanına sahip oldu.  

8 sıklette düzenlenen Şampiyona’da derece elde eden sporculara para ödülü verilirken ilk 3´e giren kulüplere de kupa sunuldu. Ödüller; Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ve ilçe protokolü tarafından sunuldu.

Bursa ve Gürsu protokolü ile halkın katılımıyla düzenlenen Şampiyona renkli görüntülere sahne oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.