Hava Durumu

Haklarımız Gasp edildi

Nilüfer Belediyesi’nin “ben yaptım oldu” mantığı ile hareket etmesi üzerine ortaya çıkan Plaj Voleybol sahası skandalında mağdur olan arsa sahiplerinden bazıları, mallarının göz göre göre gasp edildiğini iddia ediyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2016 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Haklarımız  Gasp edildi

3. BÖLÜM

Bursa Cumhuriyet Başsavcılığınca istenilen soruşturma izni sürecini takip eden arsa sahipleri, bu esnada, mallarını geri alabilme adına “Kal Davası” açtılar. 2. İdare Mahkemesi’nin verdiği karara itiraz ettiler. Kamulaştırmanın iptali için de yeni bir dava açma hazırlığındalar. Çünkü, kamulaştırma zaman aşımına uğramış.

Bursa’da İmar Yasalarına aykırı olduğu iddia edilen yine bir kamu tesis alanı ve üzerine kaçak inşaat yapılması iddiası. Yine yeşil alanları betonlaştırdığı iddia edilen kamu görevi yapması gerekirken kişiye özel hizmet vermekle suçlanan Nilüfer Belediyesinin yeni bir icraatı ile karşı karşıya kaldık. Bakalım sonuç ne olacak?

Saha tapulu çıktı

Nilüfer İhsaniye Mahallesi’ne deniz sahilinin getirildiği iddia edilen Plaj Voleybol sahası, vatandaşların tapulu mülkü çıktı. Bu haber, hem siyasi hem de spor camiasında büyük yankı uyandırdı. Arsanın tapulu çıkması üzerine apar topar sahanın yıkılması ise şaşkınlık yarattı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.