Hava Durumu

Hastane kreşine Şerafettin Atalay ismini vereceğiz

AK Partili Yıldırım Belediyesi, ilçede yaptığı kreşe, bir süre önce vefat eden CHP'li meclis üyesi Şerafettin Atalay'ın ismini verme kararı aldı. Bu karar taraflı tarafsız herkesin takdirini topladı.

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2017 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2017 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Hastane kreşine Şerafettin Atalay ismini vereceğiz
 Yıldırım Belediyesi'nin Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kazandıracağı kreşin inşası hızla devam ediyor. Maliyeti 1 milyon TL'yi geçen ve yüksek standartlara sahip eğitim kurumu olacak kreş, tamamlandığında Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin uzun yıllardır devam eden sıkıntısına çare olacak. Toplamda bin 530 metrekarelik alanda hizmet verecek modern binanın içerisinde 5 adet oyun ve etkinlik odası, emekleme odası, emzirme odası, sağlık odası ve 2 adet uyku odası yer alacak.


Yapımı devam eden kreş binasının inşaatında incelemelerde bulunan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, kreşin tamamlandığında bölgeye artı değer katacağını söyleyerek, “Ülkenin güçlenmesi çocukların alacağı sağlam temellere dayanan bir eğitimle mümkün olabilir. Geleceğin öğretmenleri, doktorları, mühendisleri ve devlet yöneticileri bugünün çocukları arasından çıkacak. Her alanda donanımlı bireyler yetiştirerek güçlü Yıldırım'ı ve güçlü bir ülkeyi inşa etmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Başkan İsmail Hakkı Edebali, yapımı 2018'de tamamlanacak kreş binasına, yakın zamanda vefat eden Yıldırım Belediye Meclisi'nin Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Şerafettin Atalay'ın adının verileceğini söyledi.




Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.