Hava Durumu

Hastaneyi resimlerle süslediler

İznik Devlet Hastanesi'nin Çocuk Servisi ve Kadın Doğum Servisinin duvarları, resim öğretmeni Serkan Kurt tarafından çocuklar için çizgi film kahramanları ve manzara resimleriyle süslendi.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2016 18:02
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2016 18:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Hastaneyi resimlerle süslediler

Hastane yönetimi ile bir lisenin yürüttüğü çalışma kapsamında, hastanede aynı katta bulunan Çocuk ve Kadın Doğum Servislerinin duvarları öğretmen Kurt tarafından çizgi film karakterleri ve manzara resimleriyle rengarenk boyandı.

Kurt, yaptığı açıklamada, yarıyıl tatilini İznik Devlet Hastanesi'nde geçirdiğini söyledi.

Görev yaptığı lisenin İznik Devlet Hastanesi'nde staj gören birçok öğrencisi bulunduğunu, okulun koordinatörü Selvigül Sevim'in de perşembe günleri hastaneyi ziyaret Fenomenbet ederek öğrencileri denetlediğini aktaran Kurt, bedava bonus "Bu kontroller esnasında Selvigül hanım, hastane duvarlarının çok soğuk olduğunu ve burasını daha neşeli hale getirebileceğimizi söyledi. Bu fikir çok hoşuma gitti. İdari anlamda başhekimlikten izinler alındıktan sonra yarıyıl tatilinin başladığı gün İznik'e gelerek çalışmalara başladım. 10 gün boyunca hastanede konaklayıp bu resimleri yaptım. Bu tür projelere çok daha fazla enerjiyle devam edeceğiz"  ifadelerini kullandı.

Başhekim Op. Dr. Aybars Alemdaroğlu da çocukların hastaneden korkmalarını engellemek ve eğlenceli zaman geçirmelerini sağlamak amacıyla böyle bir uygulamaya gittiklerini ifade etti. Özellikle çocuklar için stresli olan hastane ortamını daha neşeli hale getirmeyi amaçladıklarına değinen Alemdaroğlu, "Bunu da büyük olasılıkla başardığımızı düşünüyorum" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.