Hava Durumu

Hava sıcaklığı artıyor

Son günlerde mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklığı, bugün 4 ila 6 derece artıyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2016 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2016 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Hava sıcaklığı artıyor
 Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin doğu kesimleri ile zamanla iç ve batı bölgeleri parçalı yer yer çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde İzmir, Aydın, Muğla, Denizli, Uşak, Antalya, Isparta ve Burdur çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde Marmara'nın doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor.


Hava sıcaklığı Türkiye genelinde 4 -6 derece artacak. Rüzgar ise genellikle güney yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esecek.


Bazı illerde hava durumu:

 

Bursa: Az bulutlu ve açık. (14) 

Ankara: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. (10)

İstanbul: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. (11)

İzmir: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı.(16)

Adana: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu. (20)

Antalya: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde sağanak yağışlı. (18)

Samsun: Parçalı bulutlu.(11)

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu. (3)

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık.(14) 

Bölgelerde hava durumu


Marmara: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde Trakya ve bölgenin güneydoğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte doğusunda yer yer pus ve sis bekleniyor.

Ege: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerinde Güney Ege kıyıları, gece saatlerinde İzmir, Aydın, Muğla, Denizli ve Uşak çevreleri yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Akdeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Batı Akdeniz yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

İç Anadolu: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı yer yer çok bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Batı Karadeniz: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge geneli parçalı bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Orta ve Doğu Karadeniz: Parçalı ve az bulutlu, sabah saatlerinde Doğu Karadeniz yer yer çok bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Doğu Anadolu: Az bulutlu ve açık, bölgenin doğusu parçalı yer yer çok bulutlu geçecek. Sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı tahmin ediliyor.

Güneydoğu Anadolu: Az bulutlu ve açık geçecek.  


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.