Hava Durumu

HEM COVID-19’DAN HEM DE GÜNEŞTEN KORUYAN SİPERLİKLİ ŞAPKALAR

En üst seviyede aldığı hijyen önlemleriyle müşterilerinin ihtiyaçları için nöbetçi mağazalarında hizmet vermeye başlayan Boyner, mevcut ürün kategorilerine koruyucu ürünleri de ekledi. Boyner, havaların da ısınmaya başladığı bugünlerde hem güneşten hem de salgından korunmaya yardımcı olacak Siperlikli Şapkaları müşterileri ile buluşturmaya başladı. Önümüzdeki dönemde bu yeni kategoriyi farklı koruyucu ürünlerle geliştirecek olan Boyner, bu ürünlerin satışından elde edilen gelirle Lokman Hekim Sağlık Vakfı’na destek oluyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2020 15:15
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2020 15:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
HEM COVID-19’DAN HEM DE GÜNEŞTEN KORUYAN  SİPERLİKLİ ŞAPKALAR
 “Temassız mağazacılık” konseptiyle tasarladığı nöbetçi mağazalarında müşterilerine hijyenik ve güvenli bir ortamda sağlıklı alışveriş yapabilme olanağı sunan Boyner, COVID-19 salgınıyla birlikte ortaya çıkan yeni ihtiyaçlara da çözümler getiriyor.

Kadın, erkek, çocuk, aktif spor, ayakkabı&çanta, kozmetik, aksesuar, ev ve yaşam kategorilerinde binlerce ürüne yer veren Boyner, mevcut ürün gruplarına eklediği koruyucu ve hijyen ürünleriyle sunduğu seçenekleri zenginleştiriyor.

Sadece şapka olarak da kullanılabiliyor

Boyner, COVID-19 salgını döneminde maske ve eldivenle birlikte en çok ihtiyaç duyulan ürünlerden biri olan siperlikleri de şapkalı olarak müşterileri ile buluşturuyor. Siperlikli Şapkalar, havaların da ısınmaya başladığı bugünlerde hem güneşten hem de salgından koruyabilme özelliği taşıyor. Siperlikli Şapkalarda yer alan çıtçıtlı aparat sayesinde müşteriler ürünü isterlerse sadece şık bir şapka olarak da kullanabiliyor. Ürünün siperlik bölümü, her kullanımdan sonra sterilize edilebiliyor.

Lokman Hekim Sağlık Vakfı’na destek

Siperlikli Şapkalar satışa çıkar çıkmaz müşteriler tarafından büyük ilgi görürken Boyner, önümüzdeki dönemde koruyucu ürünler kategorisini farklı ürünlerle zenginleştirmeyi planlıyor. Koruyucu ürünlere sosyal sorumluluk çerçevesinde yaklaşan Boyner, ürünlerin satışından elde edilen gelirle Lokman Hekim Sağlık Vakfı’na destek oluyor.

Kadın, erkek ve çocuklar için farklı ebat, model ve renklerde satışa sunulan siperlikli şapkalara 49.90 TL’den başlayan fiyatlarla, Boyner nöbetçi mağazaları ile boyner.com.tr’den ulaşılabiliyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.