Hava Durumu

Hendek’in gururu Özgenur Avcıl

Türkiye’yi Kick Boks ve Muay Thai alanında temsil eden Hendek Muay Thai Spor Kulübü Sporcusu Özgenur Avcıl , başarılarla dolu sporculuk kariyerini anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2019 00:15
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2019 00:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Hendek’in gururu Özgenur Avcıl
 

2000 bin yılında dünyaya gelen 19 yaşındaki genç sporcu, 2013 yılında Kick Boks ve Muay Thai’ye başladığını ifade ederek, “ 2015’te amatör olarak maçlara çıkmaya başladım. 2017’de ise profesyonel müsabakalarda mücadeleme devam ettim.  Profesyonel klasmanda 2 yıl içerisinde, 17 maçında 16’sından galip ayrıldım sadece bir maçta mağlup oldum. Kazandığım 16 maçın 5’ini ise rakiplerimi nakavt ederek zafere ulaştım” dedi.

 
HEDEF DÜNYA ŞAMPİYONLUĞU

Bu spora arkadaşları aracılığı ile başladığını ifade eden Avcıl, “ İnanarak çıktığım bu yolda, şehrimi ve ülkemi başarılı bir şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum” şeklinde konuştu. Şubat ayında gerçekleştirilecek Türkiye Şampiyonası’nda iyi bir derece elde ederek, Dünya Şampiyonası’na katılmak istediğini ifade eden genç ve yetenekli sporcu, “ Dünyada, ülkemin bayrağını en üste çıkarmak için elimden geleni yapacağım” şeklinde konuştu. Elde ettiği başarılı sonuçların ardından Hendek’teki gençlerin Kick Boks ve Muay Thai gibi sporlara ilgisinin arttığını da ekledi. Bu sporda sponsor desteğinin çok önemli olduğunu da dikkat çeken genç sporcu, kendisine destek olan hayırsever işadamı Şeref Karakaya’ya teşekkürlerini sundu.

HABER: OSMAN ÇETİN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.