Hava Durumu

Her iş yerinde bir Eurometall var

Kataloğunda iş yerlerinin ihtiyaç duyulabileceği 30 binden fazla urun bulunduran Eurometall, kurulduğu 2011 yılından bugune buyumesini devam ettirerek 81 il ve 64 ulkeye satış yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2018 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2018 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Her iş yerinde bir Eurometall var
 Üçge Şirketler Grubu’nun bir üyesi olarak sektörde duyulan ihtiyaç sonrası 2011 yılında kurulan Eurometall, mağazacılık, depolama, lojistik, ofis, dekorasyon gibi kategorilerde kaliteli ve uygun fiyata tedarik ettiği ürünleri, hızlı bir şekilde muşteriye ulaştırıyor. Eurometall, Bursa’nın Kestel ilçesinde yaklaşık 20 bin metrekarelik alanda 30 bine yakın ürün depolarken, Turkiye’nin ve dunyanın çeşitli şehirlerinde distribütörlük vererek ürün tedarik sistemini mümkün olan en kısa süreye indiriyor. 
Mağaza, market, ofis araçlarından endüstriyel ürünlere, mağaza aksesuarlarından iş güvenliği ekipmanlarına oldukça geniş bir yelpazeye yayılan, kaliteli markaların imzasını taşıyan çok sayıda ürünün yer aldığı Eurometall online mağazası, hem sahip olduğu çeşitlilik hem de sunduğu kolaylık ve avantajlar ile Türkiye’nin e-ticaret sahasındaki eksiği tamamlamayı hedefliyor. 
"Her sene yüzde 40 büyüme" 
Eurometall Genel Yönetmeni Oğuz Vardar, rekabetçi fiyat ve teslim avantajı sunmak ve işletmelerin çözüm ortağı olmak için yola çıktıklarını söyledi. Tüm işletmelerin aradığı her şeyi Eurometall'den bulabileceğini 
belirten Vardar, şunları kaydetti: 
“Kalite-fiyat dengesini gözeterek pazarın ihtiyacına uygun ürün ve hizmetleri tedarik ediyoruz. Kuruluşumuzdan bugüne kısa sürede hızla büyüyerek mağaza, market, okul, fabrika, hastane gibi her işletmeye ürün sağlıyoruz. Ticari faaliyet gösteren tüm kurumlara satacak bir ürünümüz var. Yeni yatırımlarımızla her türlü işletmeye ürün tedarik etmeyi amaçlıyoruz. Bizi sektördeki pazar boşluğu Eurometall’i kurmaya itti. Türk markası olarak dünyanın her yerinden ürün tedarik ederek tüm dünyaya en kısa yoldan ulaştırıyoruz. Çok hızlı büyüyen bir firmayız. Ortalama her sene yüzde 40 büyüme sağlıyoruz ve bir süre daha devam edeceğimizi düşünüyorum.” 
Sektörün e-ticarete hazır olmadığını vurgulayan Oğuz Vardar, "E-ticarette tek olmanın zorluklarını yaşıyoruz. Müşterilerimizin alışkın olmadığı bir durum. Onları alıştırmamız ve internet ortamından ürün satışı almaya teşvik ediyoruz. 2017 yılında yenilenen sitemiz ve altyapımız ile artık internet sitemiz ve depomuz entegre bir şekilde hareket ediyor. Bu sayede müşterimiz elimizde olan ürünleri görerek ihtiyacına göre sipariş verebiliyor. Eurometall.com.tr, işletme sahiplerinin ya da profesyonel satın almacıların tek bir tıkla ihtiyaç duyduğu ticari ekipmanları güvenle satın alabilecekleri bir platform. Kalite ve fiyat dengesi en yüksek ürünleri güvenle satın alabilecekleri bir online satış mağazası. Düzenli olarak güncellenen ve eklenen yeni ürünleri ile güncellenen siteyi her gün onbinlerce kişi ziyaret ediyor. İşletmeler ihtiyacı olan ekipmanları avantajlı satın alma seçenekleri ile satın alabiliyor. Ayrıca kargo bedava, haftalık indirimler, taksitli ödeme gibi ayrıcalıklarla işletmelere avantaj sağlıyor. Satın alınan ürünler müşterinin kapısına kadar Eurometall garantisi ile güvenle geliyor. Titizlikle hazırlanan kategori yapısı ve UX site içi arama motoru, ihtiyaç duyulan ürünlere kolayca erişim sağlıyor. Site içinde bulunan ürünlerin zengin görsel ve metinsel içerikleri, incelenen ürünler hakkında kullanıcıları detaylı olarak bilgilendiriyor. İşletme kurmak ya da işletmesini yenilemek isteyen yatırımcılar eurometall.com.tr'yi mutlaka ziyaret ediyor" dedi. 
"Dünya markalarının tedarikçisi" 
Eurometall, Türkiye ve dünya üzerinde bir çok ulusal ve uluslararası markanın ekipman konusunda çözüm ortağı olduğunu belirten Vardar, "Yüzlerce marka işletmelerinde kullandıkları çeşitli ekipman ihtiyaçları için eurometall'i tercih ediyor. Eurometall satış kataloğunda 30 binden fazla ticari ekipmanı bir araya getiriyor. Her yıl yeni ve inovatif ürünlerle geliştirilen katalog sektördeki satınalmacıların sürekli masasında bulunuyor. Kategorilere ayrılmış yapısı, farklı sektörlere hitap eden ekipmanların kolayca bulunabilmesini sağlıyor. Her sektörden yatırımcının yeni işletme kurarken incelemesi gereken bir kaynak" şeklinde konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.