Hava Durumu

“HİZMET ROTASINI VATANDAŞ BELİRLEYECEK”

Mahalle ziyaretleri kapsamında Davutkadı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, projelerin gelişimine ve üretilecek hizmetlerin önceliğine Yıldırımlıların taleplerinin yön vereceğini vurguladı.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2019 18:28
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2019 18:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
“HİZMET ROTASINI VATANDAŞ BELİRLEYECEK”
 Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Davutkadı Mahallesi’nde, bölge halkı ve esnafıyla bir araya geldi. İlk olarak Mahalle Muhtarı Bayram Demir’i ziyaret eden Başkan Oktay Yılmaz, Davutkadı Zabıta Karakolu’nda incelemelerde bulundu. Davutkadı Caddesi, İncirli Caddesi ve Sultan Sokak bölgesindeki esnafa bereketli kazanç dileğinde bulunan Başkan Yılmaz, esnafın sorunlarını ve önerilerini dinledi. Ziyareti sırasında mahalle sakinleri ile ayaküstü sohbet eden Başkan Oktay Yılmaz, vatandaşlardan gelen çay ikramlarını kabul etti. Davutkadı ziyaretinin son bölümünde Başkan Yılmaz, Muallimzade Hamamı Kültür Merkezi’nde eğitim alan kursiyerlerin el emeği eserlerini inceledi, başarı dileğinde bulundu.

“VATANDAŞIMIZ İSTEYECEK, BİZ YAPACAĞIZ”

Yıldırım’da ilçe sakinlerinin nabzını tutarak, onlardan gelecek taleplere kulak vererek hizmet ürettiklerini vurgulayan Başkan Oktay Yılmaz, “İlçemizin tarihi mahallelerinden biri olan Davutkadı’da incelemelerde bulunduk. Muhtarımız Bayram Demir ile birlikte esnafımızın ve bölge halkımızın taleplerini dinledik, fikir alışverişinde bulunduk. Ortayol Camii genişletme çalışması ve Derebahçe’de bulunan otobüs duraklarına üretilecek çözüm noktasında incelemelerde bulunduk. Çalışmalarımız tamamlandığında mahallemizin çehresi değişecek ve güzelleşecek. Belediye olarak mahallelerimiz için planladığımız projeleri ve yapılan hizmetleri, mahalle sakinlerimizle ve esnafımızla istişare ediyoruz. Bunun sonucunda talebi, şikayeti sorunu olan hemşehrilerimiz doğrudan bizimle görüşüyor, kendilerinin mutluluğu ve memnuniyeti adına sorunların en kısa sürede çözümlenmesi için çalışıyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.