Hava Durumu

Hükümlülerin el emeğiyle okullar pırıl pırıl oldu

BURSA Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nce ‘’Hayatını Renkelendir Projesi’’ kapsamında, 14 Haziran-02 Eylül 2019 tarihleri arasında Selçukgazi İlkokulu, Nilüfer Anadolu İmamhatip Lisesi, Osmangazi Üftade İmamhatip Ortaokulu ile Hacı Akkadın Tarman Ortaokulu’nun boya, badana ve tadilat işleri tamamlandı. Proje, boyacı ve sıvacı gibi meslek edindirme kurslarında teorik eğitimlerini tamamlayan hükümlüler tarafından hayata geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 05.09.2019 12:27
Haber Güncellenme Tarihi: 05.09.2019 12:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Hükümlülerin el emeğiyle okullar pırıl pırıl oldu
 Bursa Cumhuriyet Başsavcı Vekili  Hasan Yalçı, ‘ Bu projeyi iki aşamada değerlendirmek gerekir. İlk olarak Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün açmış olduğu meslek edindirme kurslarını başarı ile tamamlayan hükümlüler MESYEB tarafından verilen sertifikaları sayesinde nitelikli eleman olarak mezun oluyorlar. İş bulmaları daha da kolaylaşıyor. İkinci olarak, proje sosyal yönü ile de çok değerli. Kamu yararına ücretsiz çalışan hükümlüler okulları boyayarak yeni döneme hazırlıyorlar. Bu projede herkes kazanmış oluyor. Emeği geçen herkesi ve meslek edinen yükümlüleri tebrik diyorum’’ dedi.  


Bursa Denetimli Serbestlik Müdürü Serkan Güler ise, ‘’Bizler geleceğimiz olan öğrencilerin daha temiz dersliklerde eğitim almaları için elimizden gelen tüm imkanları seferber ederek gerekli olanları yapmaya çalıştık.  Alınan geri bildirimlere bakıldığında güzel işler yapıldığını görmek ve duymak bizleri gerçek anlamda sevindirdi. Bu projemize şubat ayında boyayacağımız okullar ile devam edeceğiz” şeklinde konuştu.



Bursa Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nce tedarik edilen boyalar ve denetimli serbestlik tedbiri verilerek kamu yararına ücretsiz çalışan hükümlülerce, yaz tatili süresince boyanan okullar, öğrencilerin ders başı yapmalarına sayılı günler kala pırıl pırıl yapıldı. Okulların bakımları yapılan Selçukgazi İlkokulu Müdürü Recep Bozkurt, Hacı Akkadın Tarman Ortaokulu  Müdürü Tarık Can, Nilüfer Anadolu İmamhatip Lisesi  Müdürü Abdulkadir Çınar, Osmangazi Üftade İmamhatip Ortaokulu Müdürü Şahin Doğan, projede emeği geçenlere teşekkür etti.


Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.