Hava Durumu

İMSİAD’tan huzurlu iftar

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) 4. Geleneksel İftar Yemeğini Ali Osman Sönmez Huzurevi’nde gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2017 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2017 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İMSİAD’tan huzurlu iftar

İftar yemeğine Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Polat, akademik oda başkanları, kamu kurumu yetkilileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, İMSİAD üyeleri ve huzur evi sakinleri katıldı.

 İftarda konuşan İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, “İMSİAD olarak belki de gerçekleştirdiğimiz en anlamlı etkinlik, geleneksel hale getirdiğimiz, büyüklerimizle beraber düzenlediğimiz iftar programı” dedi.  Ramazan ayının birlik ve beraberlik içinde düzenlenen iftar programlarıyla daha da anlam kazandığını ifade eden Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Polat ise, “Bizleri değerli büyüklerimize bir araya getiren ve bu anlamlı organizasyonu düzenleyen Adil Gökçadır ve İMSİAD ailesine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. İMSİAD üyeleri iftar yemeğinde huzur evi sakinlerinin ihtiyaçlarını giderecek hediyeler vererek, yaklaşan bayram öncesi huzur evi sakinlerinin yüzünü güldürdü.Osman ÇETİN

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.