Hava Durumu

İNEGÖL TARIM FUARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

MODEF Fuarcılık tarafından Eylül ayı başında düzenlenen 7. İnegöl Tarım Fuarı’nı (İNTARF 2018) değerlendiren İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, fuarın artık kendi kendini finanse edebildiğini söyledi. Aynı zamanda MODEF Başkanlığı’nı da yürüten Yavuz Uğurdağ, İnegöl Ay Çekirdeği Şöleni olarak başlayan ve MODEF çatısı altına girdikten sonra profesyonel bir fuara dönüşen İNTARF’ın bölge tarımına önemli katkı sunduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2018 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2018 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İNEGÖL TARIM FUARI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
 Yazılı bir açıklama yapan Yavuz Uğurdağ, İNTARF 2018’in İnegöl Belediyesi, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, İnegöl Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, İnegöl Ziraat Odası, TOBB ve KOSGEB desteği düzenlendiğini söyledi. Başkan Uğurdağ, fuarın tarımsal mekanizasyon, traktör ve benzeri tarım ekipmanları, sera ve sera teknolojileri, fidan tohum ve fidecilik, organik tarım, sulama sistemleri ve ekipmanları, süt ürünleri ve teknolojileri, hayvancılık ve hayvan barınağı sistemleri, tarımsal ürün, meyve ve sebze kategorilerinde olmak üzere tarımsal STK´larla birlikte toplam 14 bin 500 metrekare alanda 106 stantla düzenlendiğini belitti ve fuarda U.Ü Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hasan Vural’ın, “Tarımsal Pazarlama ve Kooperatifçilik” Konulu bir konferans verdiğini kaydetti.

 

Fuar yakın gelecekte

daha da büyüyecek

4 günlük fuar süresince Ortadoğu, Güney Afrika, Avrupa’dan 16 Yaş Sebze ve Meyve toptancısını MODEF’in organizasyonu ile fuara getirdiklerini söyleyen Yavuz Uğurdağ, Türkiye’deki 36 ilden toplam 23 bin 110 ziyaretçinin geldiğini belirtti. Uğurdağ, fuarın tanıtımı için çeşitli bölgelerdeki yerel ve bölgesel gazete ve televizyonlar ile uydu üzerinden yayın yapan Ulusal ve Uluslararası tematik televizyon kanallarına reklam verildiğini ifade etti.

Fuar ziyareti için 18 il ve ilçe ile İnegöl’ün 22 kırsal mahallesinden 217 araç ile fuar süresince ziyaretçilerin getirildiğini de vurgulayan Başkan Yavuz Uğurdağ, “Bu fuarı düzenlemekti amacımız başta İnegöl olmak üzere ülkemizdeki tarımla ilgilenen kesimlerin gelişen teknolojilerden, değişiklik ve yeniliklerden haberdar olmalarını sağlamak. Fuar her geçen yıl daha da ilgi görüyor ve daha profesyonel hale geliyor. Bundan sonraki fuarlarda da aynı titiz çalışmayı göstereceğiz. Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından alıcılar fuarımıza gelmeye devam edecek. MODEF Fuarcılığın üstlendiği önemli misyon verdiği sorumluluk bilinciyle çalışarak İNTARF’ı önce bölgemizde ve ülkemizde gelecekte de dünyanın en önemli fuar organizasyonların biri haline getirtmeyi hedefliyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.