Hava Durumu

İNGİLİZCE’Yİ DERS KAVRAMINDAN ÇIKARDILAR

Özel Bursa Kültür Okulları 9 ve 10. sınıf öğrencileri, Model United National (MUN) etkinliğinde akademik düzeyde İngilizceyle okul hakkındaki görüş ve önerilerini sundu.

Haber Giriş Tarihi: 15.06.2017 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 15.06.2017 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İNGİLİZCE’Yİ DERS KAVRAMINDAN ÇIKARDILAR
 Özel Bursa Kültür Okulları Ataevler Kampüsü’nde gerçekleştirilen ve saat 10.00 başlayıp 16.00’ya kadar süren etkinlikte 9 ve 10. sınıf öğrencileri, Birleşmiş Milletler Komitesi’nin mini bir simülasyonunu yaptı. Kültürlü öğrencilerin uygulamasında öğrenciler, ülke karakterlerine değil öğretmen ve öğrenci rollerine büründü.  “Okul” başlığındaki tartışmada Kültürlü öğrenciler, öğretmenlerinin gözünden okulla ilgili sorunları tartışarak çözüm önerilerini sıraladı. Öğrencilerin, ortaya çıkan görüş ve önerilerini de rapor haline getirerek okul yönetimine sunacakları kaydedildi.


ÖĞRETMENLERİYLE EMPATİ YAPTILAR


MUN etkinliğiyle hem öğrencilerin dil bilgisini ve düşünme becerilerini geliştirmeleri, hem de öğrenci olarak öğretmenleri ve okul yöneticileri ile empati kurabilmeleri hedeflendi. Kültürlü öğrenciler, sosyal anlamda kendilerini ifade etme becerisi kazanırken İngilizceyi de ders kavramından çıkararak yaşamsal bir beceri sınıfına soktular.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.