Hava Durumu

İznik’in dört bir yanına yatırım

Tarihi ve doğası ile Türkiye’nin ender ilçelerinden olan İznik kendine yakışan hizmetler ile geleceğe taşınıyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2018 13:39
Haber Güncellenme Tarihi: 19.03.2018 13:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
İznik’in dört bir yanına yatırım
 Gerek hükümetin, gerek bakanlıkların, gerek büyükşehir ve ilçe belediyesinin yatırımlarını talepler ile İznik’e çeken Belediye Başkanı Osman Sargın “İznik’i tüm yatırımlar ile geleceğe hazırlıyoruz” dedi. 
İlçede devam eden asfaltlama çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Osman Sargın’a AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut ve belediye meclis üyesi Necmettin Çömez ile Başkan Yardımcısı Necati Tosun da eşlik etti. 
İncelemeler sırasında konuşan Başkan Sargın “İznik ilçemizin alt yapı çalışmalarının tamamlandığı bölgelerde yol çalışmalarımız devam ediyor. Bizlerde İstanbul Kapı ve karayolları arasında devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledik. Alt yapı çalışmalarının olduğu bölgelerde sıkıntı çekilse de yapıldıktan sonra güzel olacak” dedi. 
Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Gökbulut ise “Halkımızın talepleri doğrultusunda devam eden yol ve asfaltlama çalışmalarını sıkı takip ettik. Talep ve ihtiyaçlar doğrultusunda da asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bu çalışmalar devam edecek. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.