Hava Durumu

Jandarmadan 'drone’lu kenevir operasyonu

Bursa’nın İnegöl ilçesinde jandarma ekiplerince ormanlık alanda drone ile yapılan operasyonda 23 kilogram esrar ve 482 kök kenevir ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2017 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2017 13:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Jandarmadan 'drone’lu kenevir operasyonu
 Güneykestane sınırlarındaki ormanlık alanda kenevir yetiştirildiği ve hasadı yapılıp kurutulmaya bırakıldığı istihbaratı alan jandarma ekipleri operasyonun düğmesine bastı. Şafak vakti operasyon düzenlendi. Drone ile kuş bakışı da yapılan taramada ekipler Hint keneviri tarlasına ulaştı. Köy sınırları içerisinde ormanlık alanda 3.5 metre boyunda 482 kök Hint keneviri ile 22 kilo 850 gram kubar esrar ele geçirildi. Ele geçirilen kenevir ve esrarın piyasa değerinin 400 bin lira olduğu öğrenildi.
Ormanlık alanda uyuşturucu yetiştiren 32 yaşındaki Bayram E. de Güneykestane’deki evine düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Bayram E, keneviri kendisinin ektiğini, iki ayda bir komşusunun tarlasından izinsiz çektiği sulama hattıyla bunları suladığını söyledi. Zanlı, çalınma ihtimaline karşı köyün yakınında yetiştirdiği kenevirleri içeceğini ileri sürdü. Zanlı adliyeye sevk edilirken, olayla alakalı tahkikat sürüyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.