Hava Durumu

Jandarma’ya ‘şükran’ hediyesi verildi

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Türkiye’nin geleceği için özveriyle görev yapan Bursa Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı’na şükran belgesi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.03.2016 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 12.03.2016 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Jandarma’ya ‘şükran’ hediyesi verildi

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı’na ithafen şükran belgesini, Albay Kemal Şahintürk ve Yarbay Latif Oygür’e takdim etti. Aynı zamanda Cizre ve Silopi’de görev yapan Bursa Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı personeli için bölgeye moral hediyeleri gönderildi.
Başkan Altepe, açıklamasında, “Türkiye olarak sıkıntılı bir dönem geçiriyoruz. Ülkemizin bağımsızlığı ve geleceği için gerçekten büyük bir mücadele veriliyor. Türk Silahlı Kuvvetleri ve Türk Polisi kahramanca canlarını ortaya koyarak büyük bir mücadelenin içinde yer alıyorlar. Her şey Türkiye’nin ve Türk milletinin geleceği için… İnşallah bu sıkıntılardan en kısa zamanda kurtulmuş olacağız” dedi.

“TÜRKİYE DİMDİK AYAKTA DURACAK”

Başkan Altepe, açıklamasında ayrıca, “Türkiye, büyük bir millet ve büyük bir devlet.Türkiye Cumhuriyeti dimdik ayakta ve sonsuza kadar da ayakta kalacak. Şanlı bayrağımız da en güzel şekilde dalgalanmaya devam edecek. Bu konuda her zaman mücadele veren, bizlere bu toprakları emanet eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere gazilerimizi, şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” diye Onbahis konuştu.

“ÜLKEMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”

Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği için mücadele veren kahramanları minnetle anan Başkan Altepe, “Güvenlik güçlerimiz Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri başta olmak üzere Türkiye’nin hemen her yanında etkin mücadele veriyor. Bursa Jandarma Komando Özel Harekat Taburu da Güneydoğu’da. Bizler de onları destekliyoruz. Sonuna kadar da yanlarında olacağız. Hep birlikte ülkemize sahip çıkacağız” şeklinde konuştu. Cizre ve Silopi’de görev yapan Bursa Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı personeli için de bölgeye gönderilen moral hediyeleri arasında havlu, çerez, kolonya ve kestane şekeri yer alıyor. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.