Hava Durumu

Kamulaştırılan 2 katlı bina belediye ekiplerince yıkıldı

URSA'nın Osmangazi ilçesinde Osmangazi Belediyesi tarafından Altınova Mahallesi Garipler Cami çevresinde kamulaştırılan 2 katlı bina belediye ekiplerince yıkıldı.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2019 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2019 17:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Kamulaştırılan 2 katlı bina belediye ekiplerince yıkıldı
 Bursa'nın Osmangazi ilçesinde şehre nefes aldıracak park, meydan ve yeşil alan kazandırmak için düğmeye basan Osmangazi Belediyesi, kamulaştırma çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürürken, son oalrak, Altınova Mahallesi Garipler Cami çevresine nefes aldırmak amacıyla kamulaştırılan 2 katlı bina, belediye ekiplerince yıkıldı. 


Daha önce cami bitişiğindeki bir binayı yıkan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kamulaştırma işlemleri tamamlanan ikinci binanın da yıkımını gerçekleştirdi. Toplamda 4 binanın yıkılmasıyla Garipler Camii çevresinde yaklaşık 500 metrekarelik bir alan elde edilecek.



Daha modern ve yaşanabilir bir Osmangazi için ciddi yoğun kamulaştırma çalışmaları gerçekleştirdiklerini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Mahallelerimizi rahatlatan çalışmalarımızı kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz. Yapılaşmanın yoğun olduğu ilçemizde, birçok mahallemizde kamulaştırmalar sonucu elde ettiğimiz alanlara park, meydan ve yollar yapıyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.