Hava Durumu

KANSERE DİKKAT ÇEKTİLER

Kanser Haftası Etkinlikleri kapsamında moral gecesi düzenleyen Bursa Kanser Derneği, Türk Halk Müziği’nin usta ismi Bedia Akartürk’ü tedavi gören hasta ve hasta yakınlarıyla buluşturdu.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2018 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2018 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
KANSERE DİKKAT ÇEKTİLER

 Osman ÇETİN

Bursa Kanser Derneği ile Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi ‘nin ortaklaşa olarak düzenlediği Moral Gecesi Konserine Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şükrü Köse, Bursa eski AK Parti Milletvekili Zafer Hıdıroğlu, Bursa Onkoloji Hastanesi Başhekimi  Uzm. Dr. Halil Karahan, Bursa Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Tarık Kuzhan, Bursa İl Sağlık Müdürlüğü Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Yasemin Baş, Bursa’da ki Siyasi Parti temsilcileri, Dernek başkanları, Bursa Kent Konseyi üyeleri ile çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile kanser hastaları ve aileleri ile Bursalı sanatseverler katıldı.Bursa Kanser Derneği ve Ali Osman Sönmez  Onkoloji Hastanesi ortaklığıyla gerçekleşen Moral Gecesi Konserine gönülleri ile destek olan sanatçılar, Bedia Akartürk,Temel Kandemir,Mehtap Takmaklı, Sebahattin Abi ve  Bused Bursa Folklor Ekibi’nin konuk  olduğu  konsere  destek amacıyla  katılım gösterdiler.

Bursa Kanser Derneği ve Ali Osman Sönmez Onkoloji Hastanesi ortaklığıyla gerçekleşen Moral Gecesi Konserinde Kanal 16 Televizyonunda Hayata Dair Program Yapımcısı Furkan Aydın’ın sunuculuğunu yaptığı Moral Gecesi Konserinde ilk konuşmayı Bursa Kanser Derneği Başkanı Aysun Arslan yaptı. Aysun Arslan konuşmasında Dernek ile ilgili bilgiler vererek katılımcılara teşekkür etti.

Daha sonra sırasıyla Bursa Ali Osman Sönmez Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Halil Karahan, Bursa İl Sağlık Hizmetleri Başkan yardımcısı Dr. Yasemin Baş  ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkan vekili  Şükrü Köse’nin konuşmacı olarak katıldığı konser gecesinde, bu geceye gönülleri ile destek olan sanatçılar, Sebahattin Abi,Temel Kandemir, Bused Bursa Folklor ekibi,Mehtap Takmaklı  ile son olarak duayen sanatçı Bedia Akartürk sahneye sırayla çıkarak Moral Gecesi Konserine gelen konuklara  müzik ziyafeti sundular.

Moral Gecesinin sonunda gönülleri ile destek olan sanatçılar ile Bursa Kanser Derneğine destek veren kişilere plaket takdiminden sonra Moral Gecesi Konserin de Bursalı sanatseverler güzel ve anlamlı bir gece geçirdiler. 





Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.