Hava Durumu

Karacabey Belediyesi’nin ‘teknolojik’ yatırımları sürüyor

Yenilikçi ve çözüm odaklı çalışmalarını sürdüren Karacabey Belediyesi, Türk Telekom iş birliğiyle muhtarlıklara ücretsiz internet ve telefon hizmeti veriyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2017 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2017 17:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Karacabey Belediyesi’nin ‘teknolojik’ yatırımları sürüyor
 Karacabey Belediyesi, Türk Telekom işbirliği ile hayata geçirdiği proje çerçevesinde muhtarlıklarda ücretsiz internet ve telefon hizmeti veriyor. Projenin hayata geçmesi ile birlikte, merkez ve kırsal mahallelerdeki muhtarlıklar, ücretsiz internet ve telefon hizmetinden faydalanmaya başladı. Belediye Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret eden Türk Telekom Stratejik ve Büyük Müşteriler Bölge Müdürü Mesut Bilecikli ile Müşteri Temsilcisi Birol Sezgin, Belediye Muhtarlıklar Müdürü Sinan Beyhan ile birlikte projeyi değerlendirdi. Henüz teknik altyapısı olmayan bazı köylerde de teknik çalışmaların tamamlandığında bu köylerin de mevcut hizmetten faydalanmaya başlayacağını kaydeden Ali Özkan, “Teknolojik yatırımlarımızı her mahallemizde, her köşemizde hayata geçirmek en önemli gayretlerimizden biri. Bizler Karacabey’in kalkınması için üç temel madde üzerinde durduk. Bunlar tarım, turizm ve teknolojik yatırımlar. Hepsinin de çağın getirdiği modern standartlarda, ilçemizin her köşesinde yer almasını istiyoruz. Teknoloji, bugün günümüzün vazgeçilmez bir parçası olmuşken, bunu en ücra mahallemizde dahi hayata geçirmekten son derece mutluyuz. Önemsediğimiz bir çalışmaydı. Sağolsunlar Türk Telekom yetkilileri de bu çalışmada titiz davrandılar ve güzel sonuçlar aldık’’ şeklinde konuştu.Karacabey Belediyesi, Türk Telekom işbirliği ile hayata geçirdiği proje çerçevesinde muhtarlıklarda ücretsiz internet ve telefon hizmeti veriyor. Projenin hayata geçmesi ile birlikte, merkez ve kırsal mahallelerdeki muhtarlıklar, ücretsiz internet ve telefon hizmetinden faydalanmaya başladı.
Belediye Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret eden Türk Telekom Stratejik ve Büyük Müşteriler Bölge Müdürü Mesut Bilecikli ile Müşteri Temsilcisi Birol Sezgin, Belediye Muhtarlıklar Müdürü Sinan Beyhan ile birlikte projeyi değerlendirdi. Henüz teknik altyapısı olmayan bazı köylerde de teknik çalışmaların tamamlandığında bu köylerin de mevcut hizmetten faydalanmaya başlayacağını kaydeden Ali Özkan, “Teknolojik yatırımlarımızı her mahallemizde, her köşemizde hayata geçirmek en önemli gayretlerimizden biri. Bizler Karacabey’in kalkınması için üç temel madde üzerinde durduk. Bunlar tarım, turizm ve teknolojik yatırımlar. Hepsinin de çağın getirdiği modern standartlarda, ilçemizin her köşesinde yer almasını istiyoruz. Teknoloji, bugün günümüzün vazgeçilmez bir parçası olmuşken, bunu en ücra mahallemizde dahi hayata geçirmekten son derece mutluyuz. Önemsediğimiz bir çalışmaydı. Sağolsunlar Türk Telekom yetkilileri de bu çalışmada titiz davrandılar ve güzel sonuçlar aldık’’ şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.