Hava Durumu

Karazeybek’ten ‘Takı & Kafe’ konsepti

BUSMEK’te girişimcilik eğitimlerine katılan Nilüfer Karazeybek, Bursa’da bir ilke imza atarak hizmete sunduğu ‘Takı & Kafe’ konseptindeki mekanıyla dikkati çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2016 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2016 16:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Karazeybek’ten ‘Takı & Kafe’ konsepti
 Sektörde yıllarca çalışmış bir halkla ilişkiler uzmanı olan Nilüfer Karazeybek, ikinci meslek olarak merak duyup gönül verdiği takı tasarımını tercih etti ve başarılı bir girişimci olarak adını duyurdu. Sanatın her kesime yayılması fikriyle yola çıkan Karazeybek, bu hayalini gerçekleştirmeden önce BUSMEK girişimcilik kursuna katılarak; bir işletmede olması gerekenleri, maliyet hesaplamalarını, KOSGEB desteğinden yararlanmak için nasıl bir yol izlenmesi gerektiği konularında bilgi sahibi oldu. Girişimci Karazeybek, KOSGEB desteğini de alarak dükkanını açmayı başaran bir BUSMEK kursiyeri…

Kendi işinin patronu olmanın çok çalışmayı da beraberinde getirdiğini söyleyen Karazeybek, tasarladığı takıların beğenilip kullanılmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi. Özlüce Bulvarı’nda açtığı işyerinde, Bursa’da bir ilk olan ‘Takı & Kafe’ konseptini hayata geçiren Karazeybek, hem insanları sıcak bir ortamda dost sohbetlerde bir araya getiriyor hem de merak edenler için Sedefkar Zafer Karazeybek’ten değerli malzemelerden takıların yapılışını öğrenebilmelerine de olanak sunuyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ve BUSMEK’e teşekkürlerini ileten Karazeybek, işyeri açacak olanların KOSGEB desteklerini takip etmelerini öneriyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.