Hava Durumu

Kayak Tatillerinin En Popüler Noktası Uludağ’da Konforlu ve Lüks Otel Seçenekleri

Marmara Bölgesi’nin gözde kayak merkezlerinden olan Uludağ, Bursa ili sınırları içerisinde yer almaktadır. Her seviyeye uygun pistleri, zengin konaklama seçenekleri ve eğlenceli organizasyonları ile Uludağ, kış sezonunda Türkiye’nin en çok ziyaret edilen noktaları arasındadır.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2020 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2020 13:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Kayak Tatillerinin En Popüler Noktası Uludağ’da Konforlu ve Lüks Otel Seçenekleri
 Hem yurt içinden hem de yurt dışından yoğun ziyaret alan bu bölge, her bütçeye uygun otel seçenekleri ile geniş kitlelere hitap edebilmektedir. Profesyoneller ve yeni başlayanlar için birbirinden özel alanlara sahip olan kayak merkezi aynı zamanda zengin ulaşım olanakları ve Ankara, İstanbul gibi büyük şehirlere yakın konumuyla da dikkat çekmektedir. Kış aylarında keyifli bir tatil yapmak için Uludağ otel rezervasyon işlemlerinizi erken yapmanız, tatil planınıza uygun tesisi bulma konusunda büyük önem taşımaktadır. Birbirinden özel seçenekleri ile kayak keyfinizi arttıracak Uludağ otelleri kusursuz bir kış tatili için Bursa’da sizleri beklemektedir.

Uludağ’ın En Lüks Otelinde Kusursuz Bir Kayak Tatili İçin Bof Hotels Uludağ Ski & Convention Resort

Türkiye’nin en çok tercih edilen kayak merkezi Uludağ’da konuklarını ağırlayan Bof Hotels Uludağ Ski & Convention Resort, kayak keyfinin yanı sıra sunduğu zengin aktivite seçenekleri ve lüks hizmetleri ile dikkat çekmektedir. Bursa merkeze 35 km, Yenişehir Havalimanı’na 85 km, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 150 km ve İstanbul merkeze 190 km mesafe uzaklıkta yer alan tesis, Uludağ 2. Bölgededir. Alkolsüz her şey dahil konsepti ile konuklarına gün boyu en özel lezzetleri açık büfe olarak sunan tesiste ayrıca 3 adet a la carte restoran bulunmaktadır. Şık ve rahat 167 odaya sahip tesis, tüm misafirlerinin tesisten memnun ayrılmaları için özenle çalışmaktadır.

Bof Hotels Uludağ Ski & Convention Resort’un bulunduğu Uludağ 2. Bölgede, Volfram Detachable - Maden Pisti, 7 adet mekanik pist ve bu pistlere bağlı 18 kayak pisti hizmet vermektedir. Kayak olanaklarının yanı sıra dolu dolu bir konaklama deneyimi yaşamanız için tesis bünyesinde 1 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet ısıtmalı kapalı havuz yer almaktadır. Çocuk dostu tesisler arasında yer alan otelde farklı yaş gruplarına yönelik aktivite seçenekleri sunulmaktadır. Dinlenmek ve yenilenmek isteyen misafirler için donanımlı bir SPA merkezinin bulunduğu tesiste, iş amaçlı konaklamalar içinse 4 adet tam donanımlı toplantı salonu hizmet vermektedir. Kusursuz bir kayak tatili için şimdi http://bofhotels.com/ adresi üzerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Her Şey Dahil Konaklama Hizmeti İle Uludağ’ın Popüler Tesisi Monte Baia Uludağ

Bursa’nın gözde kayak merkezi Uludağ’da hizmet veren Monte Baia Uludağ, kusursuz bir kış tatili için lüks olanakları ile misafirlerini ağırlamaktadır. Eşsiz bir doğa manzarası sunan tesis, Bursa şehir merkezine 35 km, Yenişehir Havalimanı'na 87 km, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na 182 km uzaklıkta yer almaktadır. Dağ manzarasına karşı lüks bir konaklama deneyimi yaşamanız için tesisin 164 odası bulunmaktadır. Her şey dahil hizmetleri ile dikkat çeken tesis, gün boyu birbirinden lezzetli açık büfe olanakları sunmaktadır. Dileyen misafirler a la carte restorandan hizmet almaktadır.

Avusturya ve İsviçre Alplerinin konforunu Uludağ’da yaşatan tesiste “Detachable” telesiyejler hizmet vermektedir. 5450 metrelik 5 adet ‘teleski’ ve 2 adet ‘telesiyej’ ile 9000 metre uzunluğunda olan piste kısa sürede ulaşmanız mümkündür. Kayak keyfinin yanı sıra tesis bünyesinde 1 adet kapalı ısıtmalı yüzme havuzu ve 1 adet kapalı çocuk havuzu hizmet vermektedir. Yetişkinler ve çocuklar için zengin aktivite seçenekleri de sunmakta olan Monte Baia Uludağ, aynı zamanda tam donanımlı bir SPA merkezine sahip olup, misafirlerine keyifli bir dinlenme deneyimi yaşatmaktadır. Uludağ’da kusursuzluğu yaşamak isteyenler için https://www.baiahotels.com/montebaiauludag doğru adres olacaktır.

Uludağ’ın Tüm Pistlerini Deneyimlemek İsteyenler İçin Alkoçlar Uludağ Otel

Uludağ’da keyifli bir kayak tatili için tercih edebileceğiniz Alkoçlar Uludağ Otel, kayak severlere beklentilerinin üzerinde bir hizmet sunmak adına hizmet vermektedir. 1.bölgede yer alan tesis, Bursa şehir merkezine 35 km, Yenişehir Havalimanı'na 87 km uzaklıkta yer almaktadır. Tam pansiyon plus konseptinde konuklarını ağırlamakta olan tesis, gün boyu açık büfe lezzetler servis etmektedir. Türk ve dünya mutfaklarından farklı lezzetler tatmanız içinse a la carte restoranlar hizmet vermektedir. Şıklığı ve lüksü yaşamanız için özenle dekore edilmiş tesisin toplam 71 odası bulunmaktadır.

Hem 1. Hem de 2. Bölgede yer alan tüm pistlere erişim olanağı sunmakta olan tesiste, 17 liftin kullanılabildiği tek kart sistemi bulunmaktadır. Uludağ’da çocuklu aileler tarafından en çok tercih edilen oteller arasında yer alan Alkoçlar Uludağ Otel, zengin içerikler sunan mini cluba sahiptir. Tüm ailenizle birlikte eksiksiz bir kış tatili için https://www.alkoclar.com.tr/ ‘ye tıklamanız yeterlidir.

Uludağ’da Bungalovda Konaklama Keyfi Sunan Uludağ Orman Köşkleri

Uludağ’ın eşsiz doğasını yaşama olanağı sunan Uludağ Orman Köşkleri, sessiz ve sakin atmosferi ve ev konforunda konaklama seçenekleri ile dikkat çekmektedir. Bursa’ya 30 km, Uludağ Milli Parkı’na 9 km, Sarıalan Teleferik İstasyonu’na ise 50 metre mesafede yer alan tesis, doğa ile uyumlu farklı kapasitelere sahip bungalovlarda konuklarını ağırlamaktadır. Sadece oda konseptinde konuklarını ağırlamakta olan tesisin konaklama birimlerinde yemek pişirmenize olanak sunan donanım yer almaktadır. Tesisin bahçesinde ise mangal yapmak ve kamp ateşi yakmak mümkündür. Otantik bungalovlarda, arkadaş gruplarınızla ya da ailenizle konforlu bir konaklama deneyimi yaşayabileceğiniz Uludağ Orman Köşkleri’ne http://uludagormankoskleri.com/ adresinden ulaşabilirsiniz. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.