Hava Durumu

Kayıp engelli gençten acı haber

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde dün akşamdan beri kayıp olan 17 yaşındaki zihinsel engelli gencin cansız bedeni su kuyusunda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2019 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2019 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Kayıp engelli gençten acı haber
 Ortaköy Mahallesi’nde zihinsel engelli 17 yaşındaki Arif Karakoç, babası Nizamettin Karakoç ile köyde arazide bulunan kendilerine ait çiftlik evine gitti. Burada babasının evin içinde olduğu bir esnada bir anda ortadan kaybolan Arif Karakoç'tan bir daha haber alınamadı. Baba Nizamettin Karakoç, oğlunu aramak için arazide bir süre dolaştıktan sonra sonuç alamayınca durumu jandarma ekiplerine bildirdi. 
Ortaköy Mahallesi’nde yaşayan ve doğuştan zihinsel engelli olduğu belirlenen Arif Karakoç için jandarma ekipleri bölgede arama çalışması başlattı. Gece karanlığında AFAD ekiplerinin de katıldığı arama çalışmalarına köy sakinleri de dahil oldu. 
Geniş arazideki arama çalışmaları sabah saatlerinde jandarma ve AFAD ekiplerinin katılımıyla yeniden başladı. Köye 500 metre mesafedeki su kuyusu yakınlarında ayak izlerinden şüphelenen ekipler BUSKİ'den yardım istedi. Olay yerine çağrılan vidanjör kuyudaki suyu boşaltınca talihsiz gencin cansız bedeniyle karşılaşıldı. 
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Karakoç ailesi gözyaşlarına boğuldu. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.