Hava Durumu

Kedi ve farenin dostluğu görenleri hayrete düşürdü

BURSA'da kedi ve farenin dostluğu görenleri şaşırttı. İkilinin beraber aynı kaptan yemek yediğini görenler o anları cep telefonu kameralarıyla görüntüledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.04.2019 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 16.04.2019 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Kedi ve farenin dostluğu görenleri hayrete düşürdü
 Merkez Osmangazi ilçesi Hocaalizade Mahallesi'ndeki sokak hayvanlarını besleyen kafe işletmecisi Betül Tikbaş (24), dükkanının önüne gelen sokak kedisini tavukla besledi. Bu sırada kedinin yanına bir anda fare geldi. Bir süre kafenin önünde dolaşan fare daha sonra kedinin yanına giderek yemeğine ortak oldu. Kedi ve farenin birlikteliği görenleri hayrete düşürdü. Şaşkınlığını gizleyemeyen vatandaşlar o anları cep telefonu kameralarıyla görüntüledi.

Gördüğü manzara karşısında şaşıran Betül Tikbaş, "Dükkanın önüne mama bıraktığımız için bu civarda çok kedi oluyor ama bugün ilk defa bir fareyle karşılaştık. Önce gezinmeye başladı ama yaralıydı. O yüzden biraz yavaş yürüyordu. İnsanlardan kaçmıyordu. Buralarda gezindi. Kedi önce fareden korktu ve kaçmaya başladı. Sonra birlikte aynı kaptan beslenmeye başladılar. Bir süre sonra tekrar fare kedinin ayağını kemirdi. Daha sonra kardeş kardeş yediler yemeklerini. Birçok insan toplandı. Hepsi videoya çekti ama kaçmadılar" dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.