Hava Durumu

Kendi iş yerini açmak isteyene 300 kilo çiğ köfte hibe (Bedia BARAK)

7 yıldır Bursa'nın her yerinde şubeleri olan kendi ismiyle tanınan Bilal Korkut, kendi iş yerini açmak isteyenlere 300 kilo köfte hibe edeceğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2017 16:15
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2017 16:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Kendi iş yerini açmak isteyene  300 kilo çiğ köfte hibe (Bedia BARAK)
"HEM PATRON, HEM BEDAVA KÖFTE"

Korkut, "7 yıldır Bursa'da çiğ köfte işi yapıyorum. Kendi tesis ve fabrikalarımızda sağlıklı el değmeden ürettiğimiz çiğ köftelerimizi bütün Bursa genelinde ki şubelerimizden Bursa'da yaşayan vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Bilal Korkut ismiyle şube açmak isteyen vatandaşlarımız için de Bursa genelinde çok büyük bir kampanyamızı hayata geçirdik. 'Patron Sensin' sloganıyla çıktığımız bu yolda herkesi  patron yapmak için Bilal Korkut olarak 300 köfte hibe ediyoruz. Bayilik almak isteyenleri misafir olmaya davet ediyoruz. Önce ikramlarımızla, misafirperverliğimizle gelenleri ağırlıyoruz. Köftemizin tadına bakıyor. Tesislerimizi, fabrikamızı geziyor. Bayimiz olmaya karar verirse, 9 Bin TL kurulum ücreti var. Biz 9 Bin TL kurulum ücreti karşılığında şubeyi biz kuruyoruz ve 300 kilo köfteyi hibe ediyoruz. Yani 300 kilo köfteyi bayimize bedava veriyoruz. Bizim ailemizin bir parçası olmak isteyen, iş ortağımız olmak isteyenlere de yarım ton köfte hibe ediyoruz. Sadece Bursa'da değil Türkiye genelinde de kendi işinin patronu olmak isteyenlere bu kampanyamız geçerlidir. Amacımız Bilal Korkut'un hem kalitesini, hem lezzetini Türkiye genelinde tanıtmak. Bu kampanya süresince hiç bir kar amacı hedeflemiyoruz. Her türlü kapasiteyi kaldıracak gücümüz mevcut. Bursa ve bütün Türkiye bizi tanıyacak. Tek hedefimiz Türkiye'ye açılmak. Bilal Korkut ismiyle bir marka olacak" diye konuştu.

"BURSA'DA İSTİHDAMA KATKIDA BULUNUYORUZ"

Bilal Korkut, Bursa'da kendi ismiyle bir marka kurduklarını, kendi fabrikalarını kurarak istihdama da katkıda bulunduklarını vurguladı.

Korkut, " Tesislerimizde çiğ köftelerimiz el değmeden hazırlanıyor. Her türlü sağlık kuralları, belgelerimiz, kontrollerimiz ve gıda mühendislerimizle sağlıklı ortamda üretim yapıyoruz. Önce halkımızın sağlığı bizim için öncelikli. Her türlü tedbiri aldık. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla gelip çiğ köftelerimizden yiyebilir, tesislerimizi görebilirler. Bursa'da bir çok çiğ köfte üretimi yapan firmalar var. Herkes kendi rızkını yer diyor ve kimseyi rakip görmüyoruz. Bizim hedeflerimiz belli. Biz bir dükkan çevresinde değil, seri üretim ile Türkiye genelinde marka olmayı hedefliyoruz. Yatırımlarımızı bu güne değil geleceğe yaptık. İşinizi doğru yapar, sağlıklı yapar, hakkını vererek yaparsanız her zaman yolunuz açık olur. Biz işimizi böyle yaptık, yolumuz açık hedefimize adım adım ilerliyoruz" şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'NİN EN GENÇ ÇİĞ KÖFTECİSİYİM"

Adıyaman Kahtalı Bilal Korkut, " Ben 26 yaşında Türkiye'nin en genç çiğ köfte üreticisiyim. Bursa markası olduk. Şimdi Türkiye'ye açılıyoruz. Bursa'da ve Türkiye^de tek olma yolunda ilerliyoruz. Bu güne kadar hiç bir markanın yarım ton köfte hibe edebildiği bir çalışma, bir kampanya olmadı. Biz Türkiye'de tekiz. Fiyatta da iddialıyız.  Diğer firmalar 7-8 TL den satış yaparken biz 6 TL den vereceğiz. Şuan Bursa'nın, Erikli, Merinos, Balıklı, Mimar Sinan, Emek, Görükle, Kestel, Gürsu ve her yerde bayiliklerimiz var" dedi.

"KAHTALI MIÇI VE LATİF DOĞANLI BÜYÜK AÇILIŞ"

Bilal Korkut, " Ben Adıyaman Kahtalıyım, 2017 yani bu yıl 6. ayda çok büyük bir açılış yapmak istiyorum. Şuan fabrikam Otosansit’ de. Kahtalı Mıçı hem akrabam hem de kirvem olur ve yine Adıyamanlı sanatçımız Latif Doğan ile birlikte açılışımızı yapacağız. Açılışımızda bütün Bursa'ya çiğ köftemizi ikram edeceğiz. Adana'dan getirdiğimiz yöresel şalgamımız var. Tüm Bursa halkımızı davet ediyoruz" diye konuştu.

 

HABER: BEDİA BARAK 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.