Hava Durumu

Korkuluklara Çarpan Otomobil Köprüden Uçtu: 2 Yaralı

Bursa’da kadın sürücünün kullandığı otomobil kontrolden çıkarak köprüden uçtu. Hurdaya dönen araçta kadın sürücü ve oğlu yaralanırken, kaza sırasında köprünün altından geçen biri otomobilin altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.04.2016 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 04.04.2016 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Korkuluklara Çarpan Otomobil Köprüden Uçtu: 2 Yaralı
 Olay, merkez Osmangazi ilçesi Haşimişcan Caddesi Demirtaşpaşa Köprüsünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Ö.Y., idaresindeki 16 CDR 80 plakalı otomobil, köprünün üzerinde seyir halindeyken kontrolden çıkıp köprünün korkuluklarına çarptı. Çarpmanın etkisiyle korkulukları kıran otomobil takta atarak yola devrildi. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112’ye bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri araç sürücüsü Ö.Y., ve küçük yaştaki E.A.Y.’yi otomobilden çıkartıp ilk müdahaleyi yaptı. Yaralılar daha sonra Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
KAHVEYE GİDERKEN CANINDAN OLUYORDU
Kaza sırasında köprünün altında yürümekte olan Trbet 58 yaşındaki Orhan Ertem, ise sesleri duymasıyla kaçarak takla atan otomobilin altında kalmaktan saniyelerle kurtuldu. Kahveye gitmek için yürüdüğünü belirten Ertem, “Köprünün altından geçiyordum. Sesleri duydum ve yukarı baktığımda demir parçalarının düştüğünü gördüm. Birkaç adım ilerleyerek kendimi yere attım. Ardından köprüden otomobilin düşmesiyle şoke oldum. 1 ya da 2 saniyeyle kurtuldum.” diye konuştu.
Kaza sebebiyle kapanan yol, hurda yığınına dönen otomobilin kaldırılmasıyla trafiğe tekrardan açıldı. Öte yandan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.