Hava Durumu

Koruyucu Maskeler ile Kendinizi, FOREO UFO ile Cildinizi Koruyun

Yeni normal ile sosyal mesafe, maske ve dezenfektanlar hayatımızın olmazsa olmazları arasına girdi. Bu süreçte FOREO’nun Instagram üzerinden yaptığı ankete katılanlar sık kullanım nedeniyle maskelerin ciltlerinde kuruma, akne, alerjik reaksiyonlar gibi sorunlara neden olduğunu belirtti. FOREO, cildinin tazeliğini korumak isteyenler için dünyanın en modern ve akıllı maske terapisi cihazı UFO ile yeni normaldeki yeni güzellik rutinini de açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2020 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2020 12:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Koruyucu Maskeler ile Kendinizi, FOREO UFO ile Cildinizi Koruyun
 Artık hayatımızda “yeni normal” tanımı var! Gönüllü karantina sürecimizin ardından evden dışarı çıkıp eski rutinimize yavaş yavaş dönmeye başlıyoruz. Alışveriş merkezleri, restoranlar, kafeler, mağazalar açılıyor ve hepimiz “yeni normal” ile yaşamaya hazırlanıyoruz. Artık günlük yaşamımızın olmazsa olmazı sosyal mesafe, maske, hijyen ve dezenfektanlar… İsveçli güzellik teknolojisi markası FOREO’da bu yeni normale benzersiz teknolojisiyle güzellik endüstrisinde çığır açan dünyanın ilk akıllı maske terapisi cihazı UFO’nun sunduğu yeni güzellik rutini ile dahil oluyor.

Koruyucu maskelerin sık kullanımı cildinizi kurutabilir

Koronavirüs salgını sürecinde değişen alışkanlıklarımız, sağlığımız, çalışma düzenimiz gibi birçok farklı konu hakkında araştırmalar yapıldı. FOREO da bu süreçte uzman olduğu cilt konusuna odaklanarak, yapılmayanı yaptı ve özel bir çalışmaya imza attı. FOREO Türkiye resmi Instagram hesabından yaptığı Covid-19 salgını anketiyle sağlığımızı korumak için taktığımız maskelerin bazı cilt sorunlara neden olabileceğini gözler önüne serdi. Ankete katılanların yüzde 44’ü maskenin temas ettiği bölgelerde akne artışı, yağlanma gözlemlediklerini söyledi. Katılımcıların yüzde 44’ü maskenin yüzünde kuruma yarattığını, yine yüzde 44’ü maske kullanımından sonra cildinde kızarıklıklar görüldüğünü ifade etti. Maske kullanımıyla cildinde alerjik reaksiyonlar görülmeye başladığını söyleyenlerin oranı ise yüzde 28 oldu.


Nemlendirici maskelerle cildimizi koruyalım

COVID-19 salgınından korunmak adına aylardır devamlı olarak kullanmak zorunda kaldığımız maskeler, salgın sonrası yeni normal yaşamımızda da bizimle olmaya devam edecek. Salgından korusa da maskelerin cildimize de birtakım olumsuz etkileri olabiliyor. Günlük yaşamımızda 4 saatin üstündeki sürekli kullanımlarda maskeler bir takım cilt problemlerine sebep olabiliyor. Gün boyu kullandığımız maskeler cildimizin nefes almasını engelleyebiliyor. Nefes alamayan cildimizde gözenekler kapanıyor ve bildiğimiz cilt sorunları ortaya çıkmaya başlıyor. Kapanan gözenekler siyah nokta, akne gibi belirgin sorunlara yol açarken, cilt yapımızda da yavaş yavaş bozulmalar meydana gelebiliyor. Tahriş olmaya başlayan cildimizde egzamaya varan kızarıklıklar ve izler de görülebiliyor. Uzun süreli kullanımlarda ise yüzümüzdeki hassas noktalardan olan burun kemeri üzerinde ya da kulak arkalarında da yaralar ve tahrişler de oluşabiliyor.

Sağlığımız için olmazsa olmazımız maskeleri taktığımızda nefesimiz nedeniyle oluşan nem ve havasız ortam bazı ciltlerde yağlanmayı artırırken bazı ciltlerde ise kurumayı beraberinde getiriyor. Ayrıca koruyucu maskeler düzenli olarak değiştirilmediğinde ya da alkol, dezenfektan gibi ürünlerle dezenfekte edilip tekrar kullanıldığında alerji, akne, çok hassas ciltlerde egzama da görülebiliyor. Korucuyu maskelerin uzmanların tavsiye ettiği gibi tek kullanımlık olması gerektiğinin altını çizen FOREO, cildimizin en hassas organlardan biri olduğunu ve bu dönemde cilt bakım rutinimize daha da özen göstermemiz gerektiğini hatırlatıyor. FOREO, dünyanın ilk akıllı maske terapisi cihazı UFO ve aktif maske bileşenleri ile cildinizdeki problemleri azalmak için profesyonel bir çözüm sunuyor.

Sıradan kağıt maskeleri çöpe atın

Akıllı maske terapisi cihazı UFO ile birlikte kullanılan aktif maskeler, özel Kore maske formüllerinden oluşuyor. Tüm cilt tipleri için uygun olan ve kuru ve susuz ciltler için bir nem bombası olan hiyalüronik asit aşılı H2Overdose maske, 3 boyutlu nemlendirme özelliği sayesinde cildi derinlemesine nemlendiriyor. Cildinizin doğal yağ dengesini korurken, ciltte bulunan toksinleri arındırmaya yardımcı olan Matte Maniac maske, kusurları en aza indirirken gözeneklerin görünümünü de azaltıyor. Karma ve yağlık ciltler için uygun olan Matte Maniac maske, kömür aşılı özel formülü ile cildinizi arındırıyor. Tüm cilt tiplerine uygun Make My Day maske, kırmızı alg ve hiyalüronik asit içeriği ile cilde anında nem aşılıyor, yenilenmiş bir görünüm ve enerji kazandırıyor.


Kuru ve olgun ciltler için adeta bir gençlik iksiri olan Youth Junkie maske, zengin kolajen içeriğiyle gençleştirici profesyonel bakımı evinizin rahat ortamında sunuyor, cilde esnekliğini geri kazandırıyor. Cilt tonunu eşitleyerek aydınlık bir görüntü elde etmeye yardımcı olan Glow Addict maske ise zengin E vitamini ile cildinizin doğal nem bariyerini güçlendiriyor. Güzellik teknolojisine yeni bir bakış açısı kazandıran, premium maske terapisi cihazı UFO ile birlikte kullanılan Shimmer Freak maske, göz çevresindeki oluşan şişlik, koyu lekeler gibi yorgunluk belirtilerini sadece 90 saniyede ortadan kaldırıyor. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olan Shimmer Freak, gül kokusunun baş döndürücü kokusuyla sizi rahatlatırken göz çevresindeki hassas cildi canlandırmaya ve yenilemeye yardımcı oluyor. Tüm cilt tiplerinin rahatlıkla kullanabileceği ultra ince mikro-fiberden yapılan Call It a Night maskenin zeytinyağı ve gençleştirici ginseng içeren formülü yorgun cildi tazelerken teninizde ipeksi bir dokunuş hissi yaratıyor. Baş döndürücü çiçeksi kokusuyla ekstra rahatlatıcı bir etki yaratan Call It a Night maske ile yapacağınız bu bakım sayesinde uykunuz dinlenmekten bir adım öteye geçerek bir güzellik uykusuna dönüşüyor.


Sıradan kağıt maskelerin yapamadığını başararak sadece 90 saniyede Kore formüllü aktif maske bileşenlerinin cilde aşılanmasını ve derinlemesine nüfuz etmesini sağlayan akıllı maske terap cihazı UFO, bunu sunduğu T-Sonic™ titreşimleri, kırmızı LED ve mavi LED ışıklar ile kriyoterapinin gücünü kullanarak başarıyor. Akıllı maske terapisi cihazı UFO, kriyoterapi sayesinde 5 dereceye kadar cildinizi soğuturken yüzünüzdeki şişlikleri azaltarak, aktif maske bileşenlerinin cilde derinlemesine nüfuz etmesine yardımcı oluyor. Kırmızı LED ışık ve nazik T-Sonic™ titreşimleri aydınlatıcı kafein formülünün emilimini kolaylaştırıyor, yaşlanma etkilerini hafifletip vücudun ekstra kolajen salgılamasına sağlıyor. Mavi LED ışık ise kan dolaşımı hızlandırırken daha sağlıklı bir görüntü için koyu halkaların görünümünü azaltmaya yardımcı oluyor.


Hem cildiniz hem bütçeniz için iyi bir yatırım

Profesyonel SPA kalitesinde bakımları avucunuza sığdıran UFO, akıllı telefonlara indirilebilen “FOREO For You” uygulamasıyla senkronize edildiğinde kullandığınız maskeye uygun program otomatik olarak devreye alınıyor. Lüks ve cool görünümüyle cilt bakım ritüelinizi keyifle taçlandıran bu modern cihaz, kriyoterapi modunun yanı sıra termoterapi yani ısıtma ve T-Sonic™ titreşimlerin gücünü barındıran Hiper İnfüzyon Teknolojisi’nin gücüne de sahip. Termoterapi yani ısıtma modu, 45 dereceye kadar yavaş yavaş ısınan cildinize maskelerdeki aktif bileşenlerin aşılanmasını sağlarken, zihninizi rahatlatıp, cildinizi canlandırıyor.

Profesyonel bir bakım olan LED ışık terapilerini de evinize getiren cihaz, her maske için uygulama tarafından ayrı ayrı seçilerek belirli süreyle uygulanan mavi, kırmızı ve yeşil LED ışık terapilerini sunuyor. Yeşil LED ışık terapisi ciltteki ton farklılıklarını minimize ederek küçük noktaları kaybediyor. Kağıt maskelere göre hem ekonomik açıdan hem de sonuçları bakımından çok daha iyi bir yatırım olan akıllı maske terapsii cihazı UFO, profesyonel bakımı sadece 90 saniyede tamamladığı için bakımı makyaj öncesine bile sığdırabiliyor. Işığa duyarlı ciltlerin de güvenle kullanabileceği akıllı maske terapisi cihazı UFO, yumuşak, ultra hijyenik silikon yüzeyi sayesinde bakteri barındırmıyor. Ayrıca su geçirmediği duşta, banyoda ve hamamda kullanılabiliyor.

Pembe, fuşya ve mint olmak üzere üç ayrı renkte modeli bulunan akıllı maske terapisi cihazı UFO’nun perakende satış fiyatı 1.599 TL, UFO mini’nin (soğuma fonksiyonu bulunmayan) fiyatı 749 TL, 6’lı paketler halinde satışa sunulan Shimmer Freak maskenin fiyatı ise 149 TL.

FOREO ürünleriyle ilgili daha ayrıntılı bilgi için www.foreo.com adresini ziyaret edebilir ya da pr@foreo.com adresine ulaşabilirsiniz.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.