Hava Durumu

Kurtulan’dan taşeron işçilere ‘kadro’ bilgilendirmesi

Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, belediye bünyesinde görev yapan taşeron işçilerle bir araya gelerek, KHK ile yayımlanan kadro düzenlenmesi hakkında bilgiler verdi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2018 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
Kurtulan’dan taşeron işçilere ‘kadro’ bilgilendirmesi
 Belediye Meclis Salonu’ndaki toplantıda konuşan Başkan Sadi Kurtulan, bakanlıklar nezdinde iki yıla yakın süren yeni düzenleme ile ilgili bütün hukukî ve finansman alt yapısının hazırlandığını, bundan sonraki süreçte bütün işçilerin belediye şirketi bünyesinde hizmet vererek, daimî personel statüsü elde edeceğini söyledi.
Bütün taşeron işçilerin kadro sevincini paylaştığını dile getiren Başkan Kurtulan, “Bu süreçte uzun bir yol kat edildi. Son aşamada belediyemizin de şirketini kurarak bu geçişlerle ilgili engelleri ortadan kaldırdık. Bundan sonraki süreçte, mülakat ve prosedür işlemlerini ciddiyetle takip edeceğiz. Bu mutlu günün hayırlı olmasını diliyorum. İşçilerimizi kadroya kavuşturan, belediyeciliğin anayasasını cumhurbaşkanımızdır. Kendisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı görevindeyken ülkemize yepyeni bir belediyecilik anlayışı kazandırmıştır. Şimdi onun meyvelerini alıyoruz” dedi.
Türkiye’nin her alanda büyük atılımlar içinde olduğunu kaydeden Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, yüzölçümü olarak Bursa’nın en büyük ilçesi olan Mustafakemalpaşa’nın da önüne çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendirdiğini belirtti.
Başkan Sadi Kurtulan, “Göreve geldiğimiz ilk günden beri Mustafakemalpaşa’ya yeni yatırımları kazandırma gayretindeyiz. OSB’deki yeni fabrikalarımızın, et entegre tesislerimizin sayısı giderek artıyor. Yaptığımız her işte daha büyük bir ciddiyet göstererek, işimizin hakkını vererek çalışalım. Ekmek çok kutsal bir değer. Mustafakemalpaşa Belediyesi büyük bir ailedir. Bugüne kadar belediyecilik hizmetlerinde yaptığımız tüm çalışmaları birlikte hayata geçirdik. Hayatın her alanında insanlar bizlerle iletişim içinde. Bu büyük bir imkândır. 9 yıl önceki Mustafakemalpaşa ile bugünkü arasında çok büyük farklar var. 2 yıl sonra daha da fark olacak. Gençlik merkeziyle, köprüleriyle, yeni hayvan pazarı, altyapı ve sosyal tesisleri ile bu farkı hep birlikte göreceğiz. Bunlar belediyemizin büyük başarılarıdır. Bu büyük aile ile iftihar ediyorum. Bizler insanlarımızın vekâleti ile bu görevleri yürütüyoruz. Halkımızın bize verdiği desteğe layık olacağız. Yeni nesle daha güzel bir şehir bırakmak zorundayız. Yeni taşeron düzenlemesinin işçilerimize, ailelerine ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.