Hava Durumu

LIONLAR BASIN BAYRAMINI BURSALI BASIN MENSUPLARIYLA KUTLADI

Lions 118-K Yönetim Çevresi, Gazeteciler ve Basın Bayramı’nda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 26.07.2017 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.07.2017 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
LIONLAR BASIN BAYRAMINI BURSALI BASIN MENSUPLARIYLA KUTLADI
 Kükürtlü Lions ev sahipliğinde Podyum Davet’te yapılan organizasyona, Lions 118-K Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Ali Özerk başta olmak üzere, Lions 118-K Yönetim Çevresi Genel Yönetmen 1. Yardımcısı Dursun Özbey, Geçmiş Dönem Genel Yönetmenlerinden Neş’e Yıldırım, 118-K Leo Yönetim Çevresi Başkanı Burak Alkan ile Ata, Barış, Gemlik, Hisar, Karagöz, Koza, Kükürtlü, Merinos ve Yeşil Lions Kulüplerinin başkanları ve üyeleri katıldı.


Programın açılış konuşmasını yapan Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Ceren İplikçi Durgut, basın özgürlüğünün demokrasinin temel unsurlarından biri olduğuna değinerek, “İfade özgürlüğünün desteklenmeye başlandığı ve aynı zamanda Cumhuriyetimizin kurucu belgesi Lozan Barış Antlaşmasının 94. yıldönümü olan bu günde siz değerli basın mensuplarıyla beraber olmak bizler için büyük bir mutluluk” ifadelerini kullandı.


Tüm dünya Lionlarıyla beraber yılda 200 milyon insana hizmet etmeyi hedeflediklerini söyleyen Durgut, “Birinci yüzyılı doldurup, ikinci yüzyıla giren Lions; bu zamana kadar edindiği tecrübelerle ve bu tecrübelerin üzerine inşaa ettiği yeni vizyonuyla, tüm ülke ve dünyada ortak hedef ve ortak akılla hareket edip biz olmanın gücünü göstermek gayretinde olacak” şeklinde konuştu.


ALİ ÖZERK; “BİRLİKTE ÇALIŞARAK MUCİZELER YARATABİLİRİZ”


Gazetecilerin, özgür düşüncenin menşei olduğuna dikkat çeken Lions 118-K Yönetim Çevresi Genel Yönetmeni Ali Özerk ise “Bizler bir araya gelip, güzel şeyler yapmaya inanan, birlikte çalışarak mucizeler yaratılabileceğine inanan insanlarız. Umarım gelecek dönemde de sizlerle beraber çalışıp, toplumumuzun aydınlanması için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Konuşmaların ardından Ali Özerk, Neş’e Yıldırım, Dursun Özbey ve Lions kulüp başkanları basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.