Hava Durumu

MARTED Gazeteciler Günü’nü kutladı

Marmara Radyo ve TV Yayıncıları Dernek (MARTED) Başkanı Hasan Şirin, "21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü" dolayısıyla gazetecilerin gününü kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 14:32
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2016 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.gazetebursa.com.tr/
MARTED Gazeteciler Günü’nü kutladı

Mesajında gazetecilerin, milletin gerçek sesi olduğunu belirten Başkan Şirin, görevlerini en iyi şekilde yapmakta olan gazetecilerin toplumu aydınlatma ve gerçekleri gün yüzüne çıkarmada her türlü zorluklardan kaçınmadıklarını söyledi.

 Başkan Şirin, şu ifadelere yer verdi: "Toplumsal sorunların yerinde ve hızlı bir şekilde çözümünü sağlamak amacıyla fedakarca çalışan gazeteciler, gelişmeleri halkla paylaşma yolunda emek harcayarak, yönetenler ile yönetilenler arasında köprü görevi görerek, bir şehrin ve toplumun kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif olarak görev yaparak emek harcıyor. Özgür, tarafsız ve ilkeli olarak çalışan gazeteciler, kamuoyu için en faydalı meslek gruplarının başında gelmektedir. Zaman gözetmeksizin, basın yayın kuruluşlarında fedakarca çalışarak ülkemizdeki, bölgemizdeki, ilimizdeki ve ilçemizdeki gelişmeleri, halkımızla paylaşma yolunda emek harcayarak, kamuyu yönetenler ile yönetilenler arasında köprü görevi gören, ilimizin kültürel sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif görev alarak emek harcayan, tüm kıymetli basın mensuplarımızın 21 Ekim Gazeteciler Günü'nü kutlar, meslek hayatlarındaki başarılarının devamını diler, sevgi ve saygılarımı sunarım."

 

HABER: BEDİA BARAK

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.